spot_img
10.9 C
Târgu Jiu
joi, aprilie 18, 2024
Altele
    AcasăNews AlertConducere tehnică nouă la Petrofac Ţicleni

    Conducere tehnică nouă la Petrofac Ţicleni

    În aşteptarea unei veşti din partea Federaţiei Române de Fotbal cu privire la acordarea unui loc în Liga a III-a, cei de la Petrofac îşi fac conducere tehnică de Divizia C. în locul lui Samir Bufanu, cei de la Petrofac l-au numit antrenor principal pe Gabi Răscol. Acesta a mai antrenat la Jiul Rovinari, echipă pe care a reuşit să o promoveze în Liga a III-a, însă de unde a plecat în urmă cu ceva timp. Acum, Răscol, a şi semnat cu Petrofac un contract valabil pe două sezoane, iar de astăzi îşi va intra în pâine.

    Obiectiv variabil

    În funcţie de eşalonul în care această echipă va activa se va fixa şi obiectivul noului antrenor. „Dacă nu ni se dă loc în Liga a III-a, atunci o luăm de la capăt în Liga a IV-a cu obiectiv clar promovarea la finalul campionatului viitor. Dacă vom primi loc în Liga a III-a , atunci obiectivul va fi să terminăm în primele zece locuri la finalul campionatului. Am mare încredere că vom îndeplini obiectivul indiferent de care este vorba”, a spus Gabi Răscol. Acesta va fi ajutat la Ţicleni de Romeo Rădoi, jucător care a evoluat anul trecut pentru echipa din Ţicleni.

    Debutează miercuri

    În condiţiile în care această echipă se va reuni în această după-amiază, se poate vehicula faptul că cei de acolo se aşteaptă să primească un loc în Liga a III-a. Răscol spune însă că nu ştie nimic şi a fixat reunirea pentru a vedea exact pe cine va miza în viitorul campionat, dar şi pentru că echipa va avea meci oficial la mijlocul săptămânii viitoare. Miercuri, 18 iulie, Petrofac va juca pe teren propriu contra celor de la Minerul Mătăsari în primul tur al Cupei României.

    Săptămâna viitoare îşi află viitorul

    Federaţia Română de Fotbal a dat termeni echipelor de Liga a III-a ca până pe 16 iulie să trimită cererile de înscriere în campionat. Cine nu se înscrie până la această dată îşi pierde locul în divizie. Astfel, se pot crea câteva găuri în plin sezon, multe echipe având probleme financiare. Tocmai pe asta mizează cei de la Petrofac. „Nu ştiu exact ce bani sunt acolo, însă am primit asigurări din partea conducerii că nu vor exista probleme. Am fost întrebat cam câţi bani trebuie pentru un sezon, le-am spus conducătorilor, iar aceştia au spus că nu sunt probleme”, a comentat Răscol.

    Negocieri din vacanţă

    Răscol a ajuns în această vară la Petrofac Ţicleni, însă antrenorul a mai fost dorit acolo şi în iarnă. Acum, discuţiile preliminare s-au purtat pe drumul de întoarcere din vacanţa din Grecia. „Eram în străinătate când domnul director m-a sunat. Când am ajuns acasă l-am contactat şi după puţin timp am şi semnat actele”, a mai spus Răscol care şi-a petrecut vacanţa în Grecia alături de familie.

    Te-ar mai putea interesa

    LĂSAȚI UN MESAJ

    Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
    Introduceți aici numele dvs.

    Ultima oră!

    Comentarii recente

    error: Content is protected !!
    %d blogeri au apreciat: