spot_img
10.6 C
Târgu Jiu
vineri, martie 29, 2024
Altele
    AcasăNews AlertConfruntare dificilă pentru CSM Târgu Jiu

    Confruntare dificilă pentru CSM Târgu Jiu

    Echipa de baschet CSM Târgu Jiu va întâlni miercuri, 18 ianuarie, în deplasare, formația FC Argeș Pitești.

    Partida din Trivale contează pentru etapa a-16-a din Liga Națională de Baschet Masculin, Conferința A și va începe la ora 19.00. Meciul poate fi urmărit pe canalul de youtube FRBTV.

    La doar patru zile distanță de duelul cu echipa campioană a României, U BT Cluj Napoca, CSM Târgu Jiu are parte de o nouă confruntare dificilă în campionat, de această dată în deplasare, pe terenul argeșenilor de FC Argeș Pitești. Antrenorul Kresimir Basic își dorește ca jucătorii săi să evolueze mai bine decât în meciul cu U Cluj și le cere constanță pe toată durata partidei: „Este un calendar foarte dificil, o perioadă grea pentru momentul în care noi ne aflăm acum, însă acesta este calendarul pentru toată lumea. Vom merge la Pitești și vom încerca să evoluăm mai bine decât am făcut-o în meciul cu Cluj, pentru că asta este cel mai important. Vom încerca să luptăm împotriva echipei din Pitești pentru o perioadă mai lungă de timp și la final vom vedea ce rezultat vom obține”.

    Noam Weinberg ar putea debuta la CSM Târgu Jiu

    Pe lângă Alexandru Berca, indisponibil, un alt gorjean va lipsi cel mai probabil în confruntarea de la Pitești. Camil Berculescu acuză probleme musculare. În condițiile în care se vor rezolva problemele legate de cartea verde, Kresimir Basic l-ar putea utiliza pe israelianul Noam Weinberg în meciul din Trivale.

    „Este posibil să-l folosim pe Noam Weinberg, dacă va ajunge cartea verde. Avem o șansă și poate o vom obține, dacă nu se va întâmpla acest lucru vom avea același roster ca în meciul cu U Cluj”, a precizat Antrenorul Kresimir Basic.

    Un nou jucător american la CSM Târgu Jiu

    Antrenorul croat al grupării gorjene a vorbit și despre ultima adiție a CSM Târgu Jiu, americanul Anthony Durham: „Este un jucător diferit față de Cannefax. Este un jucător care sperăm că va prelua echipa și va fi mult mai vocal pe teren și va conduce mult mai bine. Este ceea ce ne dorim și de la Frye. Nu putem spune nimic rău despre Cannefax, a fost o perioadă scurtă de timp în care l-am întâlnit aici, însă Durham este un jucător diferit, cu energie și cred că este jucătorul de care echipa are nevoie pentru a schimba unele aspecte. Nu știm exact când va debuta, depinde și de vizita medicală pe care trebuie să o efectueze. Sperăm să fie în regulă. Ne dorim să se întâmple acest lucru în meciul cu Craiova, de pe teren propriu”.

    Te-ar mai putea interesa

    LĂSAȚI UN MESAJ

    Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
    Introduceți aici numele dvs.

    Ultima oră!

    Comentarii recente

    error: Content is protected !!
    %d blogeri au apreciat: