spot_img
15.7 C
Târgu Jiu
vineri, martie 29, 2024
Altele
    AcasăNews AlertConstantin Grecu a plecat de la Pandurii

    Constantin Grecu a plecat de la Pandurii

    Ieri, Pandurii Târgu-Jiu l-a cedat definitiv la Universitatea Cluj pe Constantin Grecu. Fundaşul stânga a intrat în ultimul an de contract cu Pandurii, şi cum oltenii riscau să-l cedeze gratis la vară, oltenii au ales să primească acum bani de la Florian Walter. „E o sumă din şase cifre”, spune enigmatic Pârvulescu. Se pare că suma de transfer este de 200 de mii de euro, bani care vor intra în conturile pandurilor în mai multe tranşe. La Pandurii, Grecu a evoluat în 36 de meciuri nereuşind să înscrie nici măcar un gol, deşi a avut câteva ocazii pe care le-a irosit cu uşurinţă.

    „Nu ţinem pe nimeni cu forţa”

    Grecu a fost vândut definitiv la Universitatea Cluj. „Nu ţinem pe nimeni cu forţa, aceasta este politica clubului nostru”, a comentat preşedintele executiv al gorjenilor, Eugen Pârvulescu. Acesta susţine că transferul e perfectat, iar Grecu va îmbrăca tricoul ardelenilor începând din etapa viitoare. „El a ales să plece. Asta este. Îi urăm multă baftă”, a comentat Pârvulescu.

    Antrenorul gorjenilor, Petre Grigoraş nu s-a opus mutării. „Nu ştiu ce s-a întâmplat cu Grecu, întrebaţi conducerea. Eu ştiu că e în ultimul an de contract, poate nu s-a înţeles cu conducerea pentru prelungirea contractului. E o pierdere ţinând cont de evoluţiile lui constant bune din ultimul an. Mie îmi pare rău de orice jucător valoros care pleacă dar dragoste cu sila nu se poate face. Avem alte soluţii, Vlad, Cardoso pe postul lui Grecu, mai căutăm altele, asta e viaţa. Eu antrenez, nu transfer jucători”, a fost declaraţia dată de Grigoraş.

    A vrut la U

    Constantin Grecu era în ultimul timp tot mai interesat să plece în altă parte. Gândul îi stătea la mutarea de la Cluj, astfel că în meciul de la Piatra Neamţ a jucat slab. „În ceea ce mă priveşte, vă daţi seama că niciodată nu aş putea să refuz o ofertă din partea Universităţii Cluj. „U” a devenit o forţă şi investeşte în viitor. Vor avea un stadion de talie europeană, au stabilitate în toate compartimentele şi planuri frumoase. Normal că mi-ar plăcea să joc la „U” Cluj. Am lucrat cu Ionuţ Badea foarte bine şi la Pandurii şi ar fi un motiv în plus pentru mine să accept oferta. Merg acolo cu inima deschisă”, a comentat Constantin Grecu.

    A plecat accidentat

    Grecu estre în acest moment accidentat fiind diagnosticat cu o micro-ruptură musculară. „Grecu nu va putea evolua până la întreruperea de campionat. Abia peste câteva zile îşi va relua antrenamentele, aşa că nu intră în vederile mele pentru meciul cu FC Braşov”, spunea antrenorul Petre Grigoraş înainte de perfectarea transferului. Astfel, U Cluj l-a luat pe Grecu accidentat, aşa că acesta nu va debuta în etapa din acest week-end.

    Te-ar mai putea interesa

    LĂSAȚI UN MESAJ

    Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
    Introduceți aici numele dvs.

    Ultima oră!

    Comentarii recente

    error: Content is protected !!
    %d blogeri au apreciat: