spot_img
16.1 C
Târgu Jiu
joi, martie 28, 2024
Altele
    AcasăNews AlertContinuă războiul Nistor-Pandurii

    Continuă războiul Nistor-Pandurii

    Narcis Răducan spune: „Nu mai putem fi în aceeaşi barcă”

    Lucian Marinescu, impresar: „Daţi-i banii şi lăsaţi-l să plece”

    Soarta lui Dan Nistor nu este decisă. Fotbalistul aşteaptă mâine verdictul din partea Comisiei Naţionale pentru Soluţionarea Litigiilor, însă sunt şanse ca din nou cazul să fie amânat. Până una alta, războiul dintre cele două părţi s-a mutat în mediul public, acolo unde impresarul jucătorului a avut un duel verbal cu şeful pandurilor. Din păcate, totul rămâne în aer, fiind de consemnat doar faptul că disputa a ajuns la un alt nivel…

    sport-01-26

    Duelul declaraţiilor

    Laurenţiu Marinescu, impresarul lui Dan Nistor, a căutat să susţină decizia luată de jucător de a solicita ruperea contractului cu Pandurii, dar şi achitarea drepturilor salariale. „M-a surprins ce a afirmat Narcis Răducan, că motivul problemelor cu Dan Nistor aş fi eu. El ar trebui să fie corect şi să spună clar cum stau lucrurile, ce decizie a luat conducerea în privinţa lui Dan. În plus, Narcis are o vastă experienţă ca conducător, a activat la 8-9 cluburi într-o scurtă perioadă. Ştie foarte bine cum să gestioneze conflictele astea”, a declarat Marinescu la Digi Sport. Reacţia lui Răducan a venit imediat. „Nu ştiu unde am greşit eu. Are dreptul să câştige acei bani care îi are de luat. Eu contest faptul că el cere să devină jucător liber. Acum nu mai putem fi în aceeaşi barcă. Dacă el vrea să devină liber vorbim de pe alte poziţii. Eu am redus clauza de reziliere de la 350 de mii de euro la zero lei. Dacă depunea actele să primească banii nu se lua nimeni de el. E o problemă când depui actele să devii liber şi a doua zi suni la toate cluburile să te ia. Banii îi va primi, regulamentele sunt făcute în favoarea jucătorilor”, a declarat şi Narcis Răducan.

    Apoi, a venit rândul impresarului să vorbească. „Este dreptul lui Dan să-şi ceară plata salariilor şi să devină jucător liber. Am adus un jucător care a renunţat la foarte mulţi bani de la Evian ca să devină jucător liber, şi a venit la Pandurii pe o sumă pe care nu am negociat-o. Ceea ce i-aţi propus am acceptat, iar în două zile aţi primit certificatul internaţional ca să joace repede. Eu îmi fac datoria faţă de jucător, şi spun că Dan şi-a făcut cu vârf şi îndesat datoria faţă de Pandurii. A fost vândut pe 800 de mii, iar doi ani de zile a venit sub formă de împrumut iar Evian a plătit trei sferturi din salariu lui, iar voi aţi plătit o mică parte, tot prin intervenţia mea. La începutul sezonului actual mi-aţi spus că clubul nu poate să mai plătească contractul lui Dan. El are un contract şi este problema voastră. Dacă Dan este un jucător important, clubul făceau un efort şi se rezolva. Jucătorul nu vrea să plece de la club. Este cu trup şi suflet alături de Pandurii. El a venit să joace fotbal, e dreptul lui să ceară banii. Şi-a făcut datoria, lăsaţi-l să plece. Este un lucru care vă va aduce respect”, a mai comentat Lucian Marinescu.

    Ultimul cuvânt l-a avut Răducan. „Noi nu putem să-i mai susţinem salariul. Nu suntem obligaţi să mergem în aceeaşi barcă. Dacă va retrage memoriu, mâine va fi în teren. El mi-a spus: „agentul meu m-a sfătuit să devin liber”. El nu mai poate să fie plătit la nivelul salariului pe care îl are. Faceţi rost de 50 de mii de euro şi pleacă. Pentru un jucător de la echipa de pe locul 3 care a mai fost şi căpitanul echipei o astfel de sumă nu înseamnă mult. Îi plătim toţi banii, dar vă aştept cu 50 de mii de euro ca să plece. E mult 50 de mii pe Nistor? Dacă vrei să devii liber, stăm la masă şi discutăm. Nici nu a notificat clubul cu intenţia pe care a avut-o. Noi la fiecare trei luni trebuie să raportăm datoriile, nu cerem trei milioane ca pe Hamroun”, a declarat Narcis Răducan.

    Jucătorul dă totul la antrenamente

    În timp ce impresarul şi preşedintele se duelau, fotbalistul se antrena sub comanda lui Petre Grigoraş. Mai mult, mijlocaşul a dat totul la antrenament fiind implicat total la antrenamentul de ieri al lui Petre Grigoraş, semn că nu există o ruptură între jucător şi antrenor sau club. Doar că Nistor nu a făcut parte din lotrul echipei la meciul cu CSU Craiova şi probabil la fel se va întâmpla şi în jocurile viitoare cu Maccabi Tel Aviv şi Astra Giurgiu.

    „Nistor şi-a făcut datoria pentru Pandurii, el nu vrea să plece, dar dacă nu joacă ar trebui lăsat să plece în altă parte. În plus trebuie să i se dea şi banii pe care îi merită”, Lucian Marinescu, impresar

    Te-ar mai putea interesa

    LĂSAȚI UN MESAJ

    Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
    Introduceți aici numele dvs.

    Ultima oră!

    Comentarii recente

    error: Content is protected !!
    %d blogeri au apreciat: