spot_img
9.6 C
Târgu Jiu
marți, aprilie 23, 2024
Altele
    AcasăNews AlertContinuă Viera şi Nistor la Pandurii?

    Continuă Viera şi Nistor la Pandurii?

    Gorjenii ar dori să-i păstreze pe cei doi măcar pentru meciurile din Europa

    Au fost cei mai importanţi oameni din echipă în sezonul trecut. Ousmane Viera şi Dan Nistor au cele mai bune cote din tot lotul pandurilor, însă la fel de uşor pot şi părăsi echipa olteană în această vară. Ar fi două pierderi foarte mari mai ales în perspectiva participării în cupele europene. Din păcate pentru clubul gorjean, dacă vor pleca ambii, se va încasa bani doar pe un singur jucător, Viera urmând să plece liber de contract.

    Trag de ei să rămână

    Oficialii echipei Pandurii vor să mizeze pe cei doi jucători măcar în meciurile din cupele europene. De fapt, târgujienii vor să treacă de turul 2, să acceadă în turul trei şi acolo ce o fi o fi. Miza ar fi turul 2 şi evitarea unei eliminări ruşinoase în faţa unei echipe din lumea a treia spre a patra a fotbalului. Aşa că cei de lan Pandurii trag speranţe să aibă la dispoziţie cea mai bună garnitură, iar Nistor şi Viera sunt priorităţi în acest moment. Un lucru e iarăşi cert: ambii au oferte. Marin Condescu încearcă zilele acestea să-i păstreze pe cei doi măcar pentru o lună competiţională la Târgu-Jiu. Transferurile se pot face până pe 31 august, aşa că până atunci sunt şanse ca aventura în Europa a pandurilor să se încheie. Aşa că timp ar mai fi de făcut mutări. Acum se discută dacă acele cluburi care îi vor pe Viera şi Nistor vor fi de acord să-i lase la Târgu-Jiu pe cei doi. Cum Ousmane Viera are o ofertă de la Valencienne, iar în Franţa campionatul începe în septembrie, este posibil ca ivorianul să mai joace la pandurii şi în cupele europene. La Nistor situaţia e cam complicată. CFR-ul l-ar vrea încă din prima etapă care coincide cu primul meci din Europa. În plus, un factor deloc de neglijat, echipele riscă să-i piardă pe jucători pentru că în eventualitatea în care Nistor sau Viera s-ar rupe la Târgu-Jiu, atunci tranzacţiile ar pica! Acest aspect nu e deloc de neglijat.

    Mutarea în Franţa a lui Viera este din ce în ce mai credibilă. Fundaşul central al celor de la Valencienne, Nicolas Isimat Mirin a fost vândut pe patru milioane de euro la AS Monaco, aşa că Viera are porţile deschise. Trebuie menţionat faptul că fundaşul ivorian nu s-a decis ce va face. „Cu Viera nu este încheiat încă, el mai poate reveni la Pandurii. A spus că dacă nu are o ofertă de afară va rămâne la noi”, a comentat Marin Condescu. Preşedintele pandurilor spune că va discuta şi cu cei de la CFR Cluj posibilitatea să-l lase pe Nistor să joace la Târgu-Jiu în cupele europene. „Negociem cu CFR să îl lase pe Nistor să joace în cupele europene, e dorinţa noastră. Asta am vrea noi. Nu am semnat încă nimic, este stadiul negocierilor la care am ajuns. Nistor va intra în ultimul an de contract. El îşi doreşte să plece neapărat. Am vrut să fructificăm la maxim ce avem acum. În locul lui îl avem pe Anton plus alţi jucători care vin”, a mai declarat Condescu.

    Voiculeţ nu e la Sibiu

    Mijlocaşul pandurilor, Claudiu Voiculeţ nu se află sub comanda lui Cristi Pustai la Sibiu. Jucătorul a cerut voie oficialilor să plece la Constanţa pentru a-şi susţine examenul de licenţă la Facultatea de Educaţie Fizică şi Sport din cadrul Universităţii Ovidius. „Dau examenele şi imediat ce termin o să revin la echipă”, a spus Voiculeţ.

    Te-ar mai putea interesa

    LĂSAȚI UN MESAJ

    Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
    Introduceți aici numele dvs.

    Ultima oră!

    Comentarii recente

    error: Content is protected !!
    %d blogeri au apreciat: