spot_img
15.4 C
Târgu Jiu
miercuri, aprilie 24, 2024
Altele
    AcasăNews AlertContracte cu cârcote la Pandurii

    Contracte cu cârcote la Pandurii

    Banii, subiectul principal în dosarele pandurilor

    Bani, bani, bani. Totul se leagă de aspectul financiar în fotbal, aşa că şi cei de la Pandurii au parte de diferite speţe, care mai de care mai diferite. De la reclamaţia făcută de Cristi Pustai care mai cere bani, până la încercări de rezilieri de contract ale unor jucători şi procese prin instanţele sportive, toate sunt legate de partea administrativă de la echipa de fotbal. Ei bine, dosarele stau stivuite pe masa preşedintelui Mihai Prunariu care trebuie să achite dar şi să primească bani în cont.

    Jucători disperaţi după bani

    Gorjenii au pe listă vreo doi jucători de care vor să scape neapărat. Este vorba de Ciprian Brata şi Feiz Shamsin, ambii cu contracte valabile pe încă un an şi respectiv doi ani. Ei bine, aceşti jucători nu intră în vederile lui Petre Grigoraş, li s-au căutat echipe să plece în altă parte, dar au refuzat să o facă mulţumindu-se să stea şi să primească bani. Toate încercările oficialilor de a-i determina să-i convingă să rezilieze contractele s-au sortit cu eşecuri. „Nu am întâlnit în viaţa mea un fotbalist care să nu vrea să joace, ci să stea pe banii dintr-un contract făcut de vechea conducere şi să încaseze bani necuveniţi. E vorba de Brata. Am încercat să reziliem contractul, dar nu s-a putut. De doi ani nu joacă niciunde, e disperat după bani. Preferă să se antreneze singur, doar să ia banii. Cei de la Satu Mare cer ca el să se întoarcă acasă, am fost de mai multe ori sunat de cei de la Olimpia Satu Mare care l-ar vrea în echipă, dar el nu vrea”, a comentat Mihai Prunariu. Pe lista neagră se află şi Shamsin. „Feiz a fost vreo trei luni plecat, chipurile lovit. Nu intră în vederile antrenorului în special din cauza neseriozităţii de care a dat dovadă. El mai are contract cu noi pe doi ani, am încercat să discutăm pentru rezilierea contractului, dar nu am ajuns la un acord”, a comentat libanezul Shamsin. Acesta în vară şi-a prelungit contractul cu echipa olteană, aşa că mai are doi ani de contract cu oltenii. Târgujienii încearcă să-i convingă pe cei doi să plece, dar fără spor. „În fotbal sunt regulamente, nu poţi desface vreun contract pentru că apoi urmează un proices pe la comisii. Ne putem trezi cu situaţii aşa cum e cazul lui Tremonti sau Mădălin Popa când clubul trebuie să plătească pentru deciziile luate la un moment dat”, a mai spus Prunariu.

    Proces cu Pustai

    Ei bine, lovitura de graţie pe care gorjenii au primit-o a fost dată de Cristi Pustai. Fostul antrenor al pandurilor i-a reclamat pe gorjeni la comisii. „Pustai ne-a solicitat în instanţă plata unor penalităţi la banii care i-au fost daţi, e drept cu o întârziere de câteva zile, dar noi vorbisem despre acest lucru. Ne-am înţeles telefonic, am primit acordul lui pentru a putea întârzia puţin cu plata pentru că nu aveam în acel moment banii disponibili, ne-a asigurat atunci că este de acord şi că nu se va întâmpla nimic, dar apoi ne-am trezit cu această acţiune”, a comentat Prunariu.

    Cer şi ei bani

    Gorjenii au deschis şi ei procese pe numele altora, mai exact trei speţe diferite. „Nu am încasat o tranşă de 250.000 de euro din transferul lui Eric la Al Ahli la care se vor adăuga şi penalităţi de 1% pe zi. Vom face memoriu la FIFA pentru a ne recupera aceşti bani. O altă speţă, am notificat şi o datorie mai veche pe care Petrolul o are la noi de foarte mult timp. E vorba de o sumă de 15.000 de euro din transferul lui Bogdan Apostu. Transferul s-a făcut pentru 20.000 de euro, Petrolul a plătit o tranşă de 5.000 de euro după care a uitat de restul banilor. I-am notificat şi aşteptăm să se rezolve. Mai aşteptăm şi ca Anamaria Prodan să returneze comisionul ilegal încasat la transferul lui Alexandru Vlad. Este vorba de o sumă de circa 250.000 de euro. Comisiile au constatat ilegalitatea încasării acestui comision după ce Anamaria Prodan ceruse şi plata TVA-ului”, a încheiat Prunariu.

    Te-ar mai putea interesa

    LĂSAȚI UN MESAJ

    Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
    Introduceți aici numele dvs.

    Ultima oră!

    Comentarii recente

    error: Content is protected !!
    %d blogeri au apreciat: