spot_img
10.3 C
Târgu Jiu
joi, aprilie 25, 2024
Altele
    AcasăNews AlertCrespo a plecat, proiectul rămâne

    Crespo a plecat, proiectul rămâne

    Venirea pentru două zile în Rovinari al marelui Hernan Crespo a creat o întreagă nebunie în jurul atacantului argentinian. „Au fost două zile pline, două zile care vor rămâne în amintirea tuturor. Nu e de aici de acolo să vină un fotbalist cum este Hernan Crespo, să stea printre oameni, să dea autografe şi să se fotografieze cu oricine îi cere. Crespo e un mare atacant argentinian dar şi un mare om”, a comentat managerul Primăriei din Rovinari, Constantin Podaru.

    O pun de-o afacere

    Hernan Crespo nu a venit singur la R9ovinari. A fost însoţit de un prieten italian care este impresar, iar acesta a ochit câţiva jucători tineri pe care intenţionează să-i ducă în Italia pentru a da probe la diferite echipe. În principiu, rovinărenii vor fi îndrumaţi spre AC Parma, fosta echipă a lui Crespo cu care atacantul se află în relaţii foarte bune. „Este o şansă pentru unii copii din Rovinari. Cine ştie, poate în Italia au ei steaua norocoasă. Dacă şi un singur jucător ajunge în fotbalul mare, atunci acest club din Rovinari putem spune că şi-a îndeplinit misiunea. Dar să nu ne face vise, mingea este acum în terenul nostru, implicit al tinerilor. Trebuie să fie serioşi şi muncitori”, a comentat Podaru. Tinerii monitorizaţi de la Rovinari de Crespo şi impresarii lui şi-au notat câteva nume în agenda lor. „În mod sigur în săptămânile viitoare vom lucra alături de impresarii italieni pentru a face un contract de colaborare cu AC Parma”, a mai spus Podaru.

    Crespo a dat mii de autografe

    La finalul vizitei în Gorj, Hernan Crespo putea face şi un bilanţ al numărului de autografe date. „Cred că a dat peste două mii de autografe. Oriunde mergea i se cerea un autograf, la Rovinari a fost foarte bine primit. Ne-a mulţumit la final pentru modul în care a fost primit aici”, a încheiat Podaru.

    Te-ar mai putea interesa

    LĂSAȚI UN MESAJ

    Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
    Introduceți aici numele dvs.

    Ultima oră!

    Comentarii recente

    error: Content is protected !!
    %d blogeri au apreciat: