spot_img
10.8 C
Târgu Jiu
vineri, aprilie 19, 2024
Altele
    AcasăNews AlertCrespo, rovinărean pentru o zi

    Crespo, rovinărean pentru o zi

    Timp de două zile Rovinariul a fost capitala Gorjului. Acolo a aterizat unul din cei mai mari fotbalişti ai tuturor timpurilor, argentinianul Hernan Crespo. Acesta a îmbinat utilul cu plăcutul, aşa că după ce şi-a lansat afacerea a trecut şi pe la stadionul Tineretului din Rovinari pentru a urmării tinerele talente locale. O grupă de juniori de la Pandurii dar şi alte două de la Jiul Rovinari au jucat pentru Hernan Crespo, argentinianul dând lovitura de începere. „Este o onoare să-l avem printre noi pe Hernan Crespo. Când spui Crespo spui super fotbalist, super om. Este evenimentul anului pentru Gorj”, a comentat managerul Primăriei Rovinari Constantin Podaru.

    Voie bună la Rovinari

    Crespo a fost primit cu emoţii de copii, argentinianul dând mâna cu toţii. „Ionuţ, să nu te mai speli pe mână” i-a strigat de după gard un puşti prietenului său care avusese norocul fiind jucător să dea mâna cu fotbalistul. Cei din teren l-au salutat în italiană pe Crespo, acesta din urmă răspunzând cu un zâmbet. Asaltat de puşti pentru autografe, Crespo a semnat pe orice, de la bilete de hârtie până la tricouri, mingi şi chiar carnet de note. „Mâine să vezi ce mă laud la şcoală cu autograful ăsta” spunea un alt puşti.

    Cea mai tare propunere a fost făcută de un chibiţ de după gard. „Domne, hai să-i propunem lui Crespo să îşi facă buletin de Rovinari”, a fost remarca zilei la Rovinari. După ce s-a mai şi fotografiat, Crespo a luat loc pentru a vedea un meci între juniorii lui Pandurii şi cei de la Jiul Rovinari. Nu l-a interesat scorul, argentinianul urmărind atent calităţile puştilor. „Îmi place numărul nouă. Şi 10-le e bun”, şuşotea pe margine Crespo cu prietenii italieni din preajmă. Apoi, în semn de respect, cei de la Jiul Rovinari i-au oferit lui Crespo un tricou al echipei cu numele atacantului pe spate. „Poate vii la noi să joci”, i-a strigat cineva de după gard. După ce a primit tricoul, Crespo a făcut şi el la rândul lui un cadou, oferind un tricou personalizat pentru echipa de juniori mari de la Jiul.

    Încântat de tot

    La finalul zilei, Hernan Crespo s-a arătat mulţumit de ceea ce a văzut la Rovinari. „Am o părere bună, e frumos să vezi tineri care joacă fotbal. Am văzut meciurile de fotbal, juniorii de aici au chef de joc şi au calităţi. Eu nu mai joc pentru că am părul alb. O să revin aici. Sunt foarte primitorii oamenii de aici, m-au primit foarte bine”, a spus Hernan Crespo la finalul zilei promiţând că va reveni atunci când are timp printre olteni.

    Se pune de-o colaborare

    În delegaţia lui Hernan Crespo a fost prezent şi un impresar. Acesta a stabilit cu cei de la Jiul să o pună de o afacere. „Copii talentaţi de aici îi luăm şi îi propunem la echipe din Italia”, a sunat propunerea. Constantin Podaru a fost de acord. „Eu propun ca pentru o perioadă, o săptămână, crema tinerilor de la noi să meargă în Italia şi să fie monitorizaţi”, a spus Podaru. Oricum, italienii şi-au notat numele a doi tineri pe care doresc să-i ducă în „Cizmă”.

    Te-ar mai putea interesa

    LĂSAȚI UN MESAJ

    Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
    Introduceți aici numele dvs.

    Ultima oră!

    Comentarii recente

    error: Content is protected !!
    %d blogeri au apreciat: