spot_img
17.5 C
Târgu Jiu
vineri, aprilie 26, 2024
Altele
    AcasăNews AlertCriză la Energia !

    Criză la Energia !

    Gore Popescu: „Trebuie să ne revenim, nu avem altă variantă”

    Handbaliştii de la Energia Pandurii traversează o perioadă destul de grea din punct de vedere al rezultatelor. deja au trecut cinci meciuri de când trupa lui Andrieş nu a mai reuşit să câştige o partidă, iar aceste eşecuri aduc o stare proastă la echipă. „Nu e o atmosferă grozavă după eşecuri. Apar nemulţumiri, şi tocmai asta le-am explicat şi eu băieţilor, că putem avea un parcurs bun dacă suntem atenţi”, spune antrenorul Andrieş. Pentru perioada care urmează, Andrieş vrea ca trupa lui să câştige următoarele două meciuri care sunt acasă şi care pot relansa echipa în clasament. Deocamdată, trupa lui Andrieş ocupă locul şapte la doar un punct distanţă de locul patru. „E strâns rău de tot clasamentul”, a mai spus Andrieş.

    Un punct câştigat, altul pierdut

    La Satu Mare, Energia putea să pună punct perioadei de meciuri fără victorie. Dar, oltenii nu au făcut-o, au remizat şi au pierdut şansa de a mai urca în clasament. „Putem spune că e un semieşec după cum s-au desfăşurat treburile în teren, dar e un punct câştigat. Nu am reuşit să gestionăm finalul de joc, am avut 24-21 în minutul 56 şi atacul, din păcate, arbitrajul a avut câteva momente chiar penibile. Chiar la ultima fază, Apolzan a fost faultat pe aruncare, adversarul era în semicerc şi nu a acordat nimic. Din păcate, am făcut doar un egal. Toată lumea este supărată. Toţi ne-am propus să câştigăm şi nu am reuşit. Am avut discuţii cu jucătorii, trebuie să facem o analiză clară pentru că linia de nouă metri continuă să fie într-un con de umbră. În momentul când trei interi marchează patru goluri pe meci e o problemă. Aceşti jucători nu sunt într-o formă bună şi nu ajută echipa foarte mult”, a comentat Andrieş. Forma slabă a interilor îi dă cele mai mari dureri de cap lui Andrieş. „Ce să le mai spun? Ei pot să facă şi jocuri bune, au arătat, însă acum ce să facem? Sperăm ca odată intraţi în perioada aceasta cu un singur meci pe săptămână ne vom mai reveni şi din punct de vedere fizic pentru că a fost extrem de greu să jucăm din trei în trei zile”, a mai declarat Andrieş.

    Subţirimea lotului e de vină

    Rezultatele la echipa gorjeană nu apar şi din cauza faptului că Andrieş antrenează o echipă subţire din punct de vedere al valorii lotului. Tehnicianul se poate baza doar pe 8-9 jucători pe care îi rulează constant. În plus, pe poziţia de inter lipseşte acel jucător care să tragă echipa după el, un marcator, un jucător care să aibă curajul să arunce la poartă atunci când jocul nu merge. Lipsind această piesă din angrenaj, doar pe muncă nu se pot realiza multe. Pe apărare lucrurile merg bine, însă e greu să faci faza a doua sau contraatacul cu jucători lenţi precum Vali Popescu sau Mocanu.

    Capul sus !

    Ultimul rezultat l-a nemulţumit total pe şeful Energiei, Gore Popescu, însă acesta îşi sfătuieşte echipa să ridice capul. „Asta este, am pierdut pe mâna noastră. Trebuie să ne revenim, nu avem altă variantă. E un moment mai greu, dar putem să-l depăşim. Nu avem altă variantă”, a sunat mesajul de încurajare al lui Gore Popescu.

    150 de mii de lei de la Primărie

    În şedinţa Consiliului Local Târgu-Jiu de ieri, s-a alocat suma de 150 de mii de lei Clubului Energia, mai exact secţiei de handbal. Suma este contribuţia stabilită cu titlu de cotizaţie pentru anul 2011. Această sumă este jumătate din cotizaţia Consiliului care o dă anula la Energia, banii urmând a fi direcţionaţi către salarii şi datorii.

    Te-ar mai putea interesa

    LĂSAȚI UN MESAJ

    Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
    Introduceți aici numele dvs.

    Ultima oră!

    Comentarii recente

    error: Content is protected !!
    %d blogeri au apreciat: