spot_img
16.3 C
Târgu Jiu
vineri, aprilie 26, 2024
Altele
    AcasăNews AlertTurneul amical de la Târgu Jiu a fost câștigat de echipa gazdă

    Turneul amical de la Târgu Jiu a fost câștigat de echipa gazdă

     CSM Târgu Jiu a câştigat prima ediţie a turneului amical dotat cu „CUPA CSM TÂRGU JIU”, care a avut loc în weekend-ul trecut în Sala Sporturilor din municipiu. În ultima zi a competiţiei echipa pregătită de Liviu Andrieş şi Andrei Enache s-a impus şi în faţa formaţiei Activ Prahova Ploieşti cu scorul 26-25. CSM Târgu Jiu a câştigat trofeul cu trei victorii din tot atâtea meciuri. Cupa a fost înmânată echipei câștigătoare de către Marcel Romanescu, primarul municipiului Târgu Jiu. Ira Zinatullina, de la CSM Târgu Jiu, a fost desemnată cea mai bună jucătoare a competiţiei. La turneul de la Târgu Jiu au fost invitate să participe Unirea Slobozia, Activ Prahova Ploieşti şi CNE Râmnicu Vâlcea.

    Meciul cu Activ Prahova Ploieşti a fost cel mai dificil

     

    Ultimul meci, împotriva formației Activ Prahova Ploieşti a fost și cel mai dificil.

    Meciul a început într-o notă de echilibru, cum de altfel s-a desfăşurat întreaga partidă. Tabela a fost deschisă de echipa oaspete, iar, de la echipa gazdă, Ira Zinatullina a fost cea care a deschis seria golurilor pentru CSM Târgu Jiu. Prima parte a meciului s-a încheiat la o diferență de doar un gol, 11-10, în favoarea echipei gazdă.

    CSM Târgu Jiu a început mai bine partea secundă cu o nouă serie de trei goluri consecutive, reușind să se desprindă la 14-10. Până la jumătatea reprizei secunde, CSM Târgu Jiu şi-a menţinut în permanenţă un avantaj de două goluri pe tabelă, dar Prahova nu a cedat şi s-a apropiat la un gol. CSM Târg Jiu s-a menținut în permanență în avantaj, la două goluri. Cu un minut înainte de finalul jocului, prahovencele ajung din nou la un gol diferenţă, scor 25-24. În ultimul minut Iulia Andrei înscrie şi înclină balanţa în dreptul CSM Târgu Jiu. Prahova înscrie la ultima fază, dar victoria le revine gorjencelor, la limită, scor 26-25.

     

    „În privința jocului mai avem de muncit“

     

    Liviu Andrieş, antrenorul CSM Târgu Jiu, spune că jocul nu l-a mulțumit: „În privința rezultatelor sunt mulțumit, dar în privința jocului mai avem de muncit. S-a văzut că nu suntem puși la punct pentru a prinde forma maximă. Mă bucur că după acest turneu nu am avut accidentări. A fost un turneu util pentru că mai avem o săptămână până la reluarea campionatului. Suntem în discuții cu mai multe jucătoare, dar timpul este scurt“.

    Te-ar mai putea interesa

    LĂSAȚI UN MESAJ

    Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
    Introduceți aici numele dvs.

    Ultima oră!

    Comentarii recente

    error: Content is protected !!
    %d blogeri au apreciat: