spot_img
4.4 C
Târgu Jiu
sâmbătă, aprilie 20, 2024
Altele
    AcasăNews AlertCSM Târgu Jiu, în căutare de sponsori

    CSM Târgu Jiu, în căutare de sponsori

    Clubul Sportiv Municipal Târgu Jiu caută să atragă noi sponsori, după ce echipa feminină de handbal a promovat în prima ligă, considerată ca fiind una dintre cele mai puternice din lume.

    „Avem o serie de sponsori, deoarece la noi lucrurile se desfășoară transparent. Sponsorii plătesc salariul unei jucătoare, sau un echipament de care avem nevoie. Sper să avem capacitatea de aduce alți sponsori. Va fi destul de dificil, deoarece nu avem o putere financiară așa de mare“, a spus Robert Bălăeț, directorul CSM Târgu Jiu.

    „Am mai avut discuții cu cei de la CEO“

    Conducerea CSM Târgu Jiu a purtat discuții cu reprezentanții Complexului Energetic Oltenia, pentru a deschide finanțarea către sport, dar fără un rezultat.

    „Am mai avut discuții cu cei de la CEO, dar  este un subiect închis. Cred că este datoria lor de a sprijini activitatea sportivă“, a afirmat Robert Bălăeț.
    CEO sprijinea puternic activitatea sportivă din județul Gorj. Finanțarea a fost oprită, însă, în urmă cu mai mulți ani. Motivarea a fost aceea că societatea de stat înregistrează pierderi. Cu toate acestea, mai există companii de stat care au pierderi financiare, dar finanțează activitatea sportivă.

    Te-ar mai putea interesa

    LĂSAȚI UN MESAJ

    Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
    Introduceți aici numele dvs.

    Ultima oră!

    Comentarii recente

    error: Content is protected !!
    %d blogeri au apreciat: