spot_img
6.5 C
Târgu Jiu
marți, martie 19, 2024
Altele
    AcasăNews AlertCSM Târgu Jiu, învinsă de Steaua după un meci spectaculos

    CSM Târgu Jiu, învinsă de Steaua după un meci spectaculos

    Echipa de baschet CSM Târgu Jiu a încheiat turul de campionat, aseară, din Liga Naţională cu o înfrângere pe terenul echipei Steaua Bucureşti, cu scorul 86-78. Scorul pe sferturi a fost 22-21,15-19, 25-14, 24-24.

    Jordanco Davitkov a început meciul din Sala „Mihai Viteazul” cu următorul „5”: Porter Troupe, Kevin Allen, Brandon Sly, Stefan Glogovac şi Octavian Ilie.

    Steliștii au început mai bine meciul și au condus cu 11-4 și 17-9, dar baschetbaliștii echipei gorjene au reușit să revină. Malik Morgan, Mihai Bădiţă şi Porter Troupe cu o aruncare de 3p au strâns din nou scorul pe tabelă şi au reuşit egalarea 19-19. Primul sfert s-a încheiat cu avantaj de numai un punct pentru Steaua, 22-21.

    Sfertul doi a început tot cu Steaua la conducere, 24-21 şi 26-23, dar Ahmed Bashir şi Kevin Allen au reuşit să egaleze din nou situaţia pe tabelă, scor 26-26. CSM a reușit să se impună în sfertul doi ca urmare a celor trei aruncări de puncte reușite de Porter Troupe. CSM Târgu Jiu a intrat la vestiare cu un avantaj de trei puncte, 40-37.

    Răsturnări de scor

    Sfertul trei a fost decisiv în stabilirea echipei câştigătoare, pentru că Steaua l-a câștigat la o diferență de 11 puncte. La scorul 53-52, CSM Târgu Jiu a căzut inexplicabil și echipa gazdă a reușit să înscrie 10 puncte.  Steaua s-a impus în actul trei cu 25-14.

    CSM Târgu Jiu a încercat să recupereze în ultima repriză și chiar a reușit prin două „triple” Malik Morgan şi Ahmed Bashir de la linia de libere, scorul ajungând egal 64-64. Mai mult decât atât, CSM Târgu Jiu a reușit să preia și conducerea, 65-69. Gazdele reușesc însă o revenire spectaculoasă, marcând de trei ori de la distanță, iar tabela a indicat 74-69 pentru Steaua. Ultima repriză s-a încheiat la egalitate, 24-24, dar victoria a revenit Stelei, care s-a impus cu 86-78.

     

    „Noi suntem de vină pentru ceea ce s-a întâmplat“

     

    Căpitanul Porter Troupe a spus că victoria a fost obținută prea ușor de către echipa gazdă: „Ce pot să spun despre meciul din seara asta, este că noi suntem de vină pentru ceea ce s-a întâmplat. De prea multe ori, oferim echipelor victoria, în loc să-i facem să lupte pentru ea. Fiecare dintre noi trebuie să ne uităm în oglindă și să ne întrebăm cum putem fi mai buni“.

    Porter Troupe a spus că meciul următor, cu Craiova, va fi foarte greu: „Despre meciul următor, cel cu Craiova, pot spune că va fi un meci greu. Craiova este o echipă foarte atletică, care încearcă să facă presiune și să facă jocul rapid. Trebuie să avem grijă de minge și să-i atacăm în punctele lor slabe. Ca orice joc, depinde de cum jucăm și cum ne pregătim. Dacă facem bine aceste două lucruri, vom câștiga”.

    Kevin Allen a înscris 19 puncte, cele mai multe puncte pentru CSM Târgu Jiu.

     

     

    Te-ar mai putea interesa

    LĂSAȚI UN MESAJ

    Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
    Introduceți aici numele dvs.

    Ultima oră!

    Comentarii recente

    error: Content is protected !!
    %d blogeri au apreciat: