spot_img
7.8 C
Târgu Jiu
marți, martie 19, 2024
Altele
    AcasăNews AlertCSM Târgu Jiu își face echipă cu care să promoveze în Liga...

    CSM Târgu Jiu își face echipă cu care să promoveze în Liga „Florilor“

    Echipa de handbal feminin CSM Târgu Jiu a reușit să realizeze un nou transfer important și și-a asigurat serviciile unei jucătoare care evoluează pe postul de extremă stânga. Pal Mădălina Ceandani Ragea are vârstă de 24 de ani și a evoluat sezonul trecut pentru CSU Neptun Constanța. Pal Mădălina a semnat pentru un sezon cu gruparea gorjeană.

    „Am ales echipa din Târgu Jiu pentru că am auzit numai lucruri bune despre echipa din Gorj. Cred că la Târgu Jiu este un proiect serios și din acest punct de vedere am ales clubul gorjean. Obiectivul meu personal este să evoluez cât mai bine, să îmi ajut echipa, îmi doresc promovarea în Liga Florilor și să îmi fac familia mândră de acest lucru.

    Sunt convinsă că și în acest sezon vom ajunge la Turneul Final. Doar că de data aceasta va trebui să fim mult mai calculați și cu mintea limpede pentru un rezultat cât mai favorabil“, a spus noua handbalistă a echipei CSM Târgu Jiu.

    Tatăl handbalistei este indian

    Pal Mădălina Ceandani Ragea s-a născut pe 12 martie 1997, la București. „Mama este româncă, iar tatăl indian. Asta explică numele pentru cei care nu mă cunosc”, a declarat noua extremă stânga de la CSM Târgu Jiu pentru site-ul clubului.

    A început handbalul la CSO Voluntari, echipă cu care s-a clasat pe podium în primii ani de juniorat. La nivel de junioare a mai trecut pe la Școala 181 SSP București, echipă cu care a câștigat titlul de campioană și vicecampioană națională. Tot la junioare a câștigat alte două titluri de campioană națională cu CSM București. A debutat la nivel de senioare în 2015, la CSU Știința București, echipă pentru care a jucat până în 2020 și cu care a ajuns la Turneul Final de promovare în Liga Florilor. Sezonul trecut a evoluat la CSU Neptun Constanța.

    Te-ar mai putea interesa

    LĂSAȚI UN MESAJ

    Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
    Introduceți aici numele dvs.

    Ultima oră!

    Comentarii recente

    error: Content is protected !!
    %d blogeri au apreciat: