spot_img
9.3 C
Târgu Jiu
joi, martie 28, 2024
Altele
    AcasăNews AlertCSM Târgu Jiu s-a impus la limită  în fața Coronei Brașov

    CSM Târgu Jiu s-a impus la limită  în fața Coronei Brașov

    Echipa de handbal CSM Târgu Jiu a trecut de Corona Braşov în cel de al doilea meci al turneului amical Memorialul „Mircea Paşek” care se desfășoară în Sala Sporturilor din Târgu Jiu. Formaţia pregătită de Liviu Andrieş şi Andrei Enache s-a impus, la limită, scor 26-25, la pauză 17-14. Cea mai bună jucătoare a formaţiei gorjene a fost Sabine Klimek, cu 10 goluri marcate în poarta Coronei. Alina Chiuchiatu a apărat un 7 m cu doar 5 secunde înainte de finalul meciului şi a securizat victoria echipei din Târgu Jiu.

    „Suntem pe un drum bun“

    Liviu Andrieș, antrenorul echipei CSM Târgu Jiu, a precizat că este nevoie de omogenitate pentru ca jocul să se ridice la un nivel bun: „Cred că este unul dintre cele mai bune jocuri făcute de noi în perioada de pregătire. A fost un meci crâncen, viu disputat. Ambele echipe au dat dovadă de determinare și agresivitate. Sunt foarte mulțumit de jocul echipei. Suntem pe un drum bun. Turneul de la Târgu Jiu a fost foarte benefic pentru toate echipele. Mai este mult de lucrat pentru că sunt 7-8 jucătoare noi și mai este nevoie de 4-5 jucători ca să ajungem la un nivel bun de exprim are al jocului în ataca și în apărare“.

    La CSM Târgu Jiu au evoluat următoarele jucătoare: Alina Ciuchiatu, Cristina Popovici, Elena Marica Bercu – Bianca Stanca 3g, Daria Iordache, Andreea Olariu 1g, Valentina Toader, Anna Ivanenko 4g, Mădălina Olariu, Irina Neacşu 1g, Ira Zinatullina 2g, Iulia Andrei 1g, Ioana Toader 4g, Sabine Klimek 10g, Ramona Popescu, Flavia Raczek. Antrenori: Liviu Andrieş şi Andrei Enache.

     

    Te-ar mai putea interesa

    LĂSAȚI UN MESAJ

    Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
    Introduceți aici numele dvs.

    Ultima oră!

    Prins furând

    „Jefuit” de soție

    Comentarii recente

    error: Content is protected !!
    %d blogeri au apreciat: