spot_img
10.4 C
Târgu Jiu
joi, aprilie 25, 2024
Altele
    AcasăNews AlertCSM Târgu Jiu țintește prima victorie din actualul sezon al Ligii Naționale...

    CSM Târgu Jiu țintește prima victorie din actualul sezon al Ligii Naționale de Baschet

    CSM Târgu Jiu se pregătește pentru un nou duel tare la finalul acestei săptămâni în care are ca obiectiv prima victorie din acest sezon al Ligii Naționale de Baschet. Formația antrenată de Jordanco Davitkov se va confrunta cu SCM Timișoara, în etapa a-5-a din LNBM. Partida este programată pentru sâmbătă, 23 octombrie, de la ora 19.00. Baschetbaliștii se pregătesc intens pentru partida cu Timișoara.

    Ahmed Bashir, extrema de la CSM Târgu Jiu, spune că este încrezător că va f obținut primul succes din actuala stagiune: „Chiar dacă nu am jucat în acel meci din presezon, am văzut partida la fața locului și cred putem învinge din nou Timișoara. Noi ne pregătim din greu pentru meciul cu Timișoara. Trebuie să jucăm inteligent, dar și cu forță și simt că dacă facem asta și ne reunim ca o echipă, vom câștiga împotriva Timișoarei!“.

    „Comunicarea este una bună“

    Baschetbalistul spune că s-a integrat repede în echipa CSM Târgu Jiu și comunicarea cu ceilalți jucători este bună: „Eu și colegii mei ne înțelegem foarte bine. Atât la antrenamente, cât și la meciuri, încercăm să împiedicăm lucrurile care ne-ar întoarce unul împotriva celuilalt. Comunicarea este una bună și cred că acesta este modul în care construim încrederea și chimia în cadrul echipei“.

    Te-ar mai putea interesa

    LĂSAȚI UN MESAJ

    Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
    Introduceți aici numele dvs.

    Ultima oră!

    Comentarii recente

    error: Content is protected !!
    %d blogeri au apreciat: