spot_img
15 C
Târgu Jiu
sâmbătă, aprilie 20, 2024
Altele
    AcasăNews AlertCSM Târgu Jiu, victorie cu emoții pe teren propriu

    CSM Târgu Jiu, victorie cu emoții pe teren propriu

    Echipa de handbal feminin senioare a CSM Târgu Jiu a înregistrat prima victorie pe teren propriu din acest sezon. Handbalistele echipei din Târgu Jiu a trecut, la limită, de CNE Râmnicu Vâlcea, scor 32-31. Meciul a contat pentru etapa a-3-a din Seria B a Diviziei A.

    CNE Râmnicu Vâlcea, o echipă cu jucătoare foarte tinere, a pus mari probleme formației CSM Târgu Jiu, mai ales pe finalul partidei. Elevele lui Liviu Andrieş au condus şi la 7 goluri, 28-21, dar au avut emoţii pe final, când echipa din Vâlcea s-a apropiat la doar un singur gol.

    Joc fluctuant

    Echipa oaspete a început bine meciul şi a deschis tabela, după care a condus cu 3-2 în minutul 8. Handbalistele lui Liviu Andrieş au revenit repede la conducere, 5-3 şi 8-6, după primul sfert de oră. Gazdele şi-au mărit avantajul la patru goluri,16-12 şi 17-13, scor cu care s-a încheiat prima parte a jocului.

    În a doua parte a meciului, handbalistele de la CSM Târgu Jiu au intrat în teren hotărâte să tranșeze meciul și au condus, în minutul 48, cu 28-21, cea mai mare diferenţă de scor din meci, şi 32-25 în minutul 54. Jucătoarele de la CSM Târgu Jiu s-au relaxat prematur, iar echipa vâlceană a reușit să se apropie la un gol.

    Cea mai bună marcatoare a CSM Târgu Jiu a fost Anna Ivanenko, cu 10 goluri, fiind urmată de Ira Zinatullina, cu 6 reuşite şi Sabine Klimek, cu 5 goluri marcate. La CSM Târgu Jiu şi-a făcut debutul într-un meci oficial Pal Ceandani, jucătoare care a avut o evoluţie bună şi a reuşit să înscrie de 4 ori în poarta echipei din Vâlcea.

    Antrenorul Liviu Andrieș este foarte supărat

    Liviu Andrieş, antrenorul principal al echipei CSM Târgu Jiu, s-a arătat deranjat de relaxarea handbalistelor din finalul meciului: „Mă deranjează că nu am avut o evoluție constantă. Am simțit fluctuația din jocul lor și am tras un semnal de alarmă, dar observ că fetele nu l-au înțeles. Din păcate, vor suporta consecințele pentru ceea ce au făcut. E clar că nu am avut o prestație bună. Până la urm,. trebuie să uităm, acest meci,. Poate că unele fete s-au relaxat, crezând că întâlnim o echipă fără experiență, cu jucătoare tinere, ceea ce mă deranjează. Probabil că nu știm să gestionăm momentele grele, dar asta poate se pune și pe seama tinereții fetelor noastre“.

    Te-ar mai putea interesa

    LĂSAȚI UN MESAJ

    Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
    Introduceți aici numele dvs.

    Ultima oră!

    Comentarii recente

    error: Content is protected !!
    %d blogeri au apreciat: