spot_img
10.9 C
Târgu Jiu
joi, aprilie 25, 2024
Altele
    AcasăNews AlertCupa României la Handbal, între oltence, la Târgu Jiu

    Cupa României la Handbal, între oltence, la Târgu Jiu

    Meci important la început de an pentru echipa de handbal a CSM Târgu Jiu. Miercuri, 15 ianuarie, la Târgu Jiu, începând cu orele 18,00, în Sala Sporturilor va avea loc un meci pentru Cupa României. Competiția se dă între oltence.

    Handbalistele CSM Târgu Jiu vor avea parte de o competiție extrem de dificilă având în vedere că vor juca împotriva unei echipe de renume. Antrenorul vorbește mai degrabă despre un spectacol decât despre un meci ce se vrea a fi câștigat. „Într-adevăr este o bună propagandă pentru a ne facem vizibili în acest nou proiect. Întâlnim o echipă puternică dar acest lucru nu ne împiedică să ne putem ridica la nivelul adversarului nostru. Fete așteaptă cu emoție această dispută, este o premieră să joace cu echipă de Ligă Națională. Va fi un meci greu dar să sperăm la un joc bun și că o să ne ridicăm la nivelul oaspeților noștri”, a declarat antrenorul Liviu Andrieș.

    Porți deschise

    Intrarea la meci va fi gratuită, și, un public numeros ar însemna pentru fete o încurajare serioasă. Echipa CSM Târgu Jiu a avut anul trecut o activitate promițătoare așa că lipici la public există. „E un nou început, unul dintre cele mai frumoase evenimente pentru a începe anul. Un meci cu echipa care a câștigat Cupa EHF, acum 2 ani , după 25 de ani de pauză. Toată lumea știe de SCM Craiova, noi ne bucurăm că am căzut cu această echipă pentru că o să vedem unde ne aflăm și cât de mult e de muncă pentru ca să ajungem și noi acolo, în Cupa Florilor. Sper să umplem sala, cum o făceam cândva. Noi ne-am pregătit intens pentru acest meci, nu am avut timp de pauze deoarece începe imediat și campionatul. Vă așteptăm la meci, intrarea este liberă”, a declarat Dan Ilieș, expertul sportiv pe handbal al CSM Târgu Jiu.

    Te-ar mai putea interesa

    LĂSAȚI UN MESAJ

    Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
    Introduceți aici numele dvs.

    Ultima oră!

    Comentarii recente

    error: Content is protected !!
    %d blogeri au apreciat: