spot_img
9.3 C
Târgu Jiu
joi, aprilie 25, 2024
Altele
    AcasăNews Alert"Cupe europene? La cum jucăm, o himeră"

    „Cupe europene? La cum jucăm, o himeră”

    Pandurii se află în zona Euro. Mai exact în zona locurilor de cupe europene, însă mirajul acestor locuri nu-i fură minţile experimentatului antrenor Petre Grigoraş. Acesta ştie că echipa sa este departe de Europa, mai ales datorită atitudinii arătată în acest debut de campionat. De aceea, Grig se gândeşte mai mult la ce are de făcut pentru a-şi face echipa să joace acelaşi fotbal ca anul trecut.

    Plan pe termen scurt

    Meciul cu Voinţa Sibiu tinde să devină istorie. „Nu e nici o surpriză rezultatul nostru. Voinţa nu a pierdut deocamdată, niciun meci acasă. A remizat cu Steaua, a câştigat la Astra, a făcut egal cu Târgu Mureş jucând o bună parte din meci în inferioritate. Am spus de la începutul campionatului că unele nou promovate vor face multe surprize în acest început de campionat”, a comentat Grigoraş. practic,. Jocul pandurilor nu merge bine, însă gorjenii au ajuns în partea superioară a clasamentului, acolo unde sunt locurile de cupe europene. Conştient de faptul că echipa sa nu joacă ceea ce-şi doreşte, Grig nici nu ia în calcul vreun loc de Europa League. „Cu astfel de evoluţii nu te poţi gândi la Europa League. Au trecut abia câteva etape şi mai avem mult de muncă pentru a ne atinge obiectivul, nicidecum cupe europene. Dacă rezultatele ne vor duce acolo nu vom da înapoi, dar la felul cum arătăm discutăm de himere”, a comentat sec Grigoraş.

    Se trezesc în pauză?

    Acum, în Liga 1 este pauză timp de două săptămâni pentru meciurile echipelor naţionale. Aşa se face că toate echipele au luat o mică pauză de câteva zile după care se va reveni la muncă. Cei de la Pandurii se vor reuni mâine după-amiază şi vor începe pregătirea meciului cu Dacia Mioveni programat săptămâna viitoare. „Întreruperea campionatului avantajează sau dezavantajează toate echipele din Liga I. Nu-mi fac probleme. Sperăm să reglăm lucrurile din toate punctele de vedere în această pauză iar următorul meci de pe teren propriu, cu CS Mioveni, să ne prindă în formă maximă”, a mai spus Grigoraş.

    Îl vor pe Bud

    Cei de la Pandurii caută să se întărească pe final de campanie de transferuri. Astfel, târgujienii au pus ochii pe atacatul CFR-ului, Cristi Bud. „Ne interesează acest atacant, însă e greu să-l aducem. Multe echipe din Liga 1 şi-l doresc pe Bud, iar una dintre ele este Gaz Metan Mediaş, echipă care se află în relaţii foarte bune cu cei de la CFR”, a declarat Eugen Pârvulescu. În cazul în care va fi adus, atunci Bud ar fi al patrulea jucător de atac, ceea ce ar creşte concurenţa în ofensiva oltenilor.

    Te-ar mai putea interesa

    LĂSAȚI UN MESAJ

    Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
    Introduceți aici numele dvs.

    Ultima oră!

    Comentarii recente

    error: Content is protected !!
    %d blogeri au apreciat: