Acasa / Sport / Cursuri de formare a arbitrilor de baschet, organizate la Târgu-Jiu
Universitatea Constantin Brancusi Targu Jiu - Admitere 2018

Cursuri de formare a arbitrilor de baschet, organizate la Târgu-Jiu

Asociaţia Judeţeană de Baschet Gorj organizează, începând cu luna octombrie, cursuri de formare a arbitrilor şi oficialilor de baschet.

Condiții de participare

Persoanele care doresc să participe la aceste cursuri, trebuie să îndeplinească un minimum de condiţii: să solicite înscrierea la curs printr-o cerere adresată Asociației Județene de Baschet Gorj; să fie apți pentru efortul fizic solicitat de prestarea activităţii de arbitru de baschet (adeverinţă de la medicul de familie); să fi absolvit sau să urmeze cursurile unei instituţii de învăţământ liceal sau universitar; să fie practicant al baschetului într-o formă organizată (la scoala sau liceu) sau fost jucător al acestui sport; vârsta minimă a candidaților este de 16 ani.

Lecțiile pentru arbitri se desfășoară săptămânal

Cursurile se adresează atât fetelor, cât și băieților și se vor organiza în conformitate cu Regulamentul Arbitrilor de Baschet din România, Regulamentului Oficial al Jocului de Baschet și al Regulamentului General de Organizare al Competițiilor de Baschet din România care s-au modificat începând cu acest an. Cursurile se vor desfășura săptămânal în fiecare sâmbătă și duminică, începând cu ora 10:00 la Sala de Sport a Colegiului National “Tudor Vladimirescu” Târgu-Jiu.

Scrie un commentariu

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*