spot_img
4.6 C
Târgu Jiu
sâmbătă, aprilie 20, 2024
Altele
    AcasăNews AlertDacă se va decide programarea meciului cu Oţelul, acesta se va juca...

    Dacă se va decide programarea meciului cu Oţelul, acesta se va juca săptămâna viitoare !

    Sâmbătă se poate încheia campionatul în România şi nu ştim sigur cine e campioana ţării. Dacă Tribunalul de Arbitraj Sportiv de la Lausanne va da răspuns pozitiv pandurilor, atunci meciul cu Oţelul va trebui programat de către Ligă în cel mai scurt timp. Şi cum sâmbătă este etapă în campionat, cel mai probabil meciul Pandurii-Oţelul se poate transforma într-o finală pentru titlu cu miză doar pentru oaspeţi şi se va juca după ultima etapă de campionat. Ceea ce înseamnă că jucătorii de la Pandurii nu vor intra în vacanţă începând de sâmbătă seara. Acesta este scenariul pozitiv al poveştii judecată de TAS. Cel negativ este simplu: Pandurii pierde la masa verde punctele şi atât !

    TAS vrea lămuriri

    De aproape o săptămână lumea fotbalului din România stă cu urechile ciulite pe comunicatele emise de Tribunalul de Arbitraj Sportiv de la Lausanne. Toţi aşteaptă verdictul în cazul Pandurii, dar acesta nu mai vine. Judecătorii de la TAS au analizat cazul de zile bune, însă cum cazul este foarte complicat cu multe acte la dosar se analizează bine situaţia înainte de-a se da verdicte. Mai mult, cei de la TAS au solicitat vinerea trecută să li se trimită un anumit paragraf din regulamentul pe care s-a judecat speţa, iar Liga alături de Clubul Pandurii au trimis acel paragraf tradus la Lausanne. Ieri, cei de la TAS au mai cerut să li se trimită un alt paragraf tradus, lucru pe care gorjenii l-au făcut la foc automat. „Cer lămuriri, vor să judece cazul cât mai corect. Ne-au mai cerut să le trimitem ceva, lucru pe care l-am făcut. Acum aşteptăm şi noi verdictul care sincer nu am idee când va fi dat”, a comentat secretarul general al pandurilor, Daniel Băloi.

    Când s-ar juca?

    Multe semne de întrebare sunt legate de soluţia dată în acest caz. Liga a programat ultima etapă de campionat pentru sâmbătă şi tot ea va fi obligată să găsească o soluţie şi în cazul în care meciul Pandurii-Oţelul se va juca. Aşa că cel mai probabil, meciul ar urma să se joace săptămâna viitoare şi asta pentru că oficialii români trebuie să trimită la UEFA până pe 31 mai echipele care sunt calificate în cuple europene. „E posibil orice în cazul Pandurii! Dacă meciul va trebui să se joace, îl vom organiza rapid. După regulamentul nostru nu se poate schimba nimic, după al celor de la TAS se poate întâmpla orice. În momentul de faţă nu suntem pregătiţi pentru o eventuală jucare a meciului Pandurii – Oţelul, dar se poate organiza rapid. Va fi greu pentru Oţelul dacă se va lua decizia de jucare a partidei”, a comentat Dumitru Dragomir la gsptv.

    Te-ar mai putea interesa

    1 COMENTARIU

    LĂSAȚI UN MESAJ

    Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
    Introduceți aici numele dvs.

    Ultima oră!

    Comentarii recente

    error: Content is protected !!
    %d blogeri au apreciat: