spot_img
15 C
Târgu Jiu
sâmbătă, aprilie 20, 2024
Altele
    AcasăNews AlertDan Ilieş, aşteptat la Energia !

    Dan Ilieş, aşteptat la Energia !

    Pivotul revine în echipa gorjeană după patru sezoane

    Echipa de handbal Energia a făcut marile afaceri abia după ce s-a reluat campionatul. Venirile lui Ionuţ Mazilu şi mai nou a lui Dan Ilieş au dat o altă faţă trupei antrenată de Liviu Andrieş. Oltenii rămân astfel în lupta pentru primele cinci locuri în campionat, Andrieş având un lot echilibrat pe anumite posturi.

    „Dan e un câştig”

    Dan Ilieş a mai jucat la Energia în urmă cu patru sezoane, de la echipa gorjeană plecând la Steaua. Între timp, Ilieş a jucat şi pentru Suceava, însă nefiind plătit a devenit jucător liber. Şi prima variantă luată în calcul de handbalist a fost Energia. Antrenorul Liviu Andrieş şi l-a dorit în mod expres pe jucător, iar acesta a semnat cu Energia. „Dan Ilieş este un câştig pentru noi. Orice jucător cu experienţă ne ajută. Dan are şi valoare, de joi va fi la antrenamentele echipei. Ne va ajuta foarte mult. Este un transfer de ultim moment, va fi un câştig. Îi ştiu calităţile, îi ştiu valoarea şi eu l-am vrut”, a spus Liviu Andrieş.
    În acest moment, Dan Ilieş se va bate pentru postul de titular cu Paul Giotoiu, ambii fiind pivoţi de naţională.

    Obiectiv secret

    Despre planul de bătaie fixat la Energia, Liviu Andrieş nu vrea să-l facă public. „Obiectivul nostru e luat pe fiecare meci în parte. Ne-am trasat un obiectiv, dar rămâne doar al nostru care-l ştim noi. Sper să ne bucurăm la final împreună. Până la finalul campionatului mai sunt multe meciuri, noi trebuie să avem un parcurs normal şi cu ajutorul rezultatelor să obţinem un loc cât mai sus în clasament”, a spus Andrieş.

    Meci abia pe 19 martie !

    Referitor la programul echipei de handbal, Liviu Andrieş le-a dat elevilor săi o mică vacanţă care „expiră” mâine când jucătorii se vor întoarce la muncă. „Avem şi o mică vacanţă, acum avem un moral bun după victoria de la Steaua. Următoarea etapă este pe 19 martie când jucăm cu Oradea acasă. Nu vom avea un meci uşor, ei s-au întărit cu jucători tineri, l-au luat şi pe Viorel Mazilu. Au pierdut foarte greu în acest retur, şi de aceea sunt sigur că vom avea un meci greu, dar pe care sigur îl vom câştiga”, a mai susţinut Andrieş.

    Te-ar mai putea interesa

    LĂSAȚI UN MESAJ

    Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
    Introduceți aici numele dvs.

    Ultima oră!

    Comentarii recente

    error: Content is protected !!
    %d blogeri au apreciat: