spot_img
7.1 C
Târgu Jiu
joi, aprilie 25, 2024
Altele
    AcasăHeadlinesDau lovitura cu Matulevicius?

    Dau lovitura cu Matulevicius?

    Gorjenii ar fi tentaţi să-l vândă pe atacantul lituanian

    Fără discuţie, anul 2013 a fost unul foarte bun pentru Deivydas Matulevicius. Atacantul lituanian a explodat la Pandurii, a marcat goluri pe bandă rulantă şi apus umărul la calificarea pandurilor în Europa. În afara evoluţiei bune de la Târgu-Jiu, Matulevicius a prins şi naţionala Lituaniei unde a devenit titular indiscutabil. Aşa că Marin Condescu s-ar freca pe mâini dacă în această perioadă l-ar vinde pe atacant. Tot ceea ce trebuie să se întâmple e ca până la urmă atacantul să fie ofertat serios…

    I s-a dublat preţuul

    Acum două săptămâni, Condescu recunoştea faptul că atacantul Deiviydas Matulevicius ar putea să plece. „Există interes şi pentru Matulevicius, dar şi Voiculeţ. Nu sunt oferte, doar discuţii simple. Sună, întreabă de jucător şi atât”, a comentat Condescu. Acesta a venit şi cu o completare. „Noi nu frângem dorinţele nimănui, nu ţinem jucători cu forţa”, a mai punctat Condescu. Chiar dacă Nistor e cel mai dornic să plece, şi Matulevicius se pare că ar avea gânduri să ajungă undeva unde să-i fie mai bine. Tocmai de aceea, în această vară, gorjenii s-ar putea trezi cu o ofertă concretă pe masă. Tot ce trebuie spus e că preţul pentru atacant a crescut, dacă în iarnă putea fi cedat cu 250 de mii de euro acum s-a ajuns la jumătate de milion de euro. Dar, deocamdată gorjenii nu fac licitaţie, aşteaptă să vadă care le este destinul în cupele europene după care mai mult ca sigur vor pleca unii jucători de la echipă. Unul dintre aceştia ar putea fi Matulevicius, atacant care a crescut mult în ultimul timp.

    E în top în 2013

    Atacantul lituanian este principalul marcator al pandurilor în ultimul sezon. După ceîn tur marcase doar două goluri, în partea a doua Matulevicius pur şi simplu a făcut furori. În cele 15 partide jucate în 2013, Matulevicius a marcat opt goluri fiind pe locul 2 în topul marcatorilor din mini-retur. Primul este Jeremy Bokila cu 10 goluri. Apoi, pe poziţia secindă se află trei fotbalişti, Marius Alexe, Deivydas Matulevicius şi Florin Costea, toţi marcând câte 8 goluri. Locul 3 este ocupat de celălalt vârf al celor de la Petrolul, Younes Hamza, care a punctat de 7 ori. Spre exemplu, golgeterul campionatului, Raul Rusescu se află abia pe locul 17, având doar 4 goluri marcate, acelaşi număr de reuşite pe care îl au Buleică şi Ibeh.

    A fost ofertat în iarnă

    Matulevicius putea din iarnă să plece de la Târgu-Jiu, dar cei de la MSV Duisburg nu au fost foarte convinşi să-l cumpere. Acum, se pare că din nou Duisburg ar fi interesat de jucător, însă oltenii spun că deocamdată nu au pe masă nicio ofertă. „Ce să discutăm dacă nu există vreo ofertă?”, întreabă Pârvulescu.

    Matulevicius a jucat la naţională

    Atacantul pandurilor, Deivydas Matulevicius a jucat titular în naţională Lituaniei în preliminariile Campionatului Mondial contra Greciei. Vârful oltenilor a jucat 86 de minute şi a fost înlocuit pe final,pandurul nereuşind să impresioneze. Meciul s-a terminat cu victoria Greciei, scor, 1-0. referitor la prezenţa la naţională, preşedintele executiv al pandurilor spune că pentru jucător orice meci în tricoul primei reprezentative contează. „Ne mândrim când auzim că jucători de la Pandurii merg şi joacă pentru echipele naţionale. Este o mândrie pentru club, iar jucătorului îi creşte cota”, a mai declarat Pârvulescu.

    Te-ar mai putea interesa

    LĂSAȚI UN MESAJ

    Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
    Introduceți aici numele dvs.

    Ultima oră!

    Comentarii recente

    error: Content is protected !!
    %d blogeri au apreciat: