spot_img
6.2 C
Târgu Jiu
marți, martie 19, 2024
Altele
    AcasăNews AlertDavid Popovici: „Cred că am făcut mai mult ca o gorilă, a...

    David Popovici: „Cred că am făcut mai mult ca o gorilă, a fost un instinct animalic!” – după medalia de aur la Roma

    Tânărul înotător român David Popovici  a câștigat medalia de aur în proba de 100 metri liber la Campionatele Europene de la Roma, iar odată cu medalia a devenit și cel mai rapid din istorie la această probă, doborând recordul mondial al brazilianului Cesar Cielo, a anunțat sport.ro. David Popovici a oferit și câteva declarații savuroase după cursa de la Roma. 

    La conferința de la final, lui David i s-a spus că au trecut 4.760 de zile de la momentul în care Cesar Cielo stabilea recordul mondial anterior la proba de 100 m liber. Înotătorul a rămas însă pertinent în declarații, spunând că încă mai are lucruri de perfecționat, în ciuda faptului că a strălucit atât la Campionatele Europene, cât și la cele Mondiale.

    Totodată, românul a fost întrebat care au fost primele sale gânduri odată cu încheierea cursei și a recunoscut că s-a surprins și pe el pentru modul în care a reacționat, spunând că „a fost un instinct animalic”.

    „La final m-am asigurat că văd bine tabela. Nu am fost extraordinar de surprins. Știam că sunt suficient de rapid. Dar m-am bucurat foarte tare. A fost euforia făcându-și efectul. Cred că am făcut mai mult ca o gorilă la final, a fost un instinct animalic. Cine știe ce mi-a venit…”, a spus David.

    Te-ar mai putea interesa

    LĂSAȚI UN MESAJ

    Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
    Introduceți aici numele dvs.

    Ultima oră!

    Comentarii recente

    error: Content is protected !!
    %d blogeri au apreciat: