spot_img
26.1 C
Târgu Jiu
marți, aprilie 16, 2024
Altele
    AcasăNews AlertDebut cu noroc!

    Debut cu noroc!

    Gorjenii au fost egalaţi în minutul 89 dar au câştigat în minutul 93

    La precedentul mandat al lui Petre Grigoraş la Pandurii, tehnicianul era campionul ghinionului. Cineva a făcut şi un bilanţ al acelui mandat şi concluzia era şocantă: Pandurii a trimis de 9 ori mingea în barele porţilor adverse! Norocul îi părăsise pe olteni. Acum, roata s-a învârtit, iar norocul pare să fi revenit în tabăra lui Grigoraş, târgujienii impunându-se dramatic în faţa CSU, la Severin, cu un gol marcat în minutul 93.

    sport-02-25

    Mai oportunişti

    Fotbal cu linguriţa oferit de Pandurii şi CSU Craiova în duelul din prima etapă. Ambele echipe au jucat slab, dovadă statistica: trei şuturi pe poartă, trei goluri. Eficienţă maximă. Aşadar, cei care au venit să vadă primul derby al Olteniei din acest sezon au văzut un meci dârz cu puţine ocazii, dar cu mult nerv. Se vede treaba că ambele combatante se află la început de sezon, aşa că niciuna nu are motorul turat. Ei bine, golurile au şi picat în urma unor erori personale. Pandurii a deschis scorul prin Ovidiu Herea, acesta debutând cu gol în tricoul gorjenilor. Faza golului este una hilară, pasa de gol pentru Herea venind de la un jucător al Craiovei. Apoi a urmat o perioadă în care Craiova a atacat, însă golul a venit în urma altei erori, de data aceasta comisă de Stanca. Portarul pandurilor a ieşit aiurea dintre buturi, l-a agăţat cu piciorul în lateral de cadrul porţii pe Nuno Rocha, aşa că centralul Cristi Balaj a dictat penalti. A executat Vătăjelu, un şut modest şi care putea fi scos de Stanca, însă s-a făcut 1-1. Au urmat minute bune în care cei de la CSU s-au aruncat efectiv în atac, dar au fost taxaţi pe contraatac de gorjeni. Era minutul 93 când Vali Munteanu a pătruns pe stânga, a centrat, iar Hora cu şansă a marcat golul victoriei. O victorie importantă, un succes de moral, însă unul venit cu şansă. La o adică şansa face parte din joc, iar în multe alte partide gorjenii dar şi Petre Grigoraş au fost ocoliţi de noroc.

    Mulţumit pe jumătate

    La finalul meciului, Petre Grigoraş era mulţumit. „Vreau să felicit echipa că a crezut până în final. Am suferit destul de mult, avem şi mai multe schimbări la echipă. Au plecat jucători valoroşi, dar au şi venit şi alţii în care am mare încredere. Am înţeles că şi problemele financiare se vor rezolva. E importantă victoria înaintea meciului cu Maccabi, din Europa League. Remarc atitudinea şi dorinţa băieţilor pe toată durata jocului. Am marcat un gol norocos pe o greşeală flagrantă a lor, fotbalul greşeala aşteaptă, dar le-am dat cadoul înapoi. A fost un meci de luptă. Craiova este o echipă mult mai omogenă decât a noastră. Ştiţi situaţia clubului nostru cu multe plecări, aşa că e nevoie de timp pentru a-i integra pe cei care au venit. Victoria este cea mai importantă, ne-am dorit-o cu orice preţ chiar dacă jocul nu a fost fantastic. E primul joc, un meci de moral pentru ce va urma”, a comentat Petre Grigoraş.

    Pandurii Târgu Jiu – CS Universitatea Craiova 2-1

    Spectatori 4500

    Pandurii Târgu-Jiu: Stanca – Unguruşan, Vasiljevic, Bunoza, Grecu – Răuţă, Mrzljak (Piţian 82) – Voiculeţ, Herea (Munteanu 73), Pârcălabu (Trifu 70) – Hora. Antrenor: Petre Grigoraş.

    CS Universitatea Craiova: Calancea – Briceag, Popov, Acka, Vătăjelu – Zlatinski, Mateiu (Surugiu 77) – Băluţă (Rocha 46), Bancu, Andrei Ivan – Măzărache (Rambe 62). Antrenor: Gheorghe Mulţescu.

    Cartonaşe galbene: Unguruşan (37), Hora (43), Herea (53), Voiculeţ (60), Trifu (75), Stanca (88) / Vătăjelu (48).

    Au arbitrat: Cristian Balaj (Baia Mare), Ovidiu Artene (Vaslui), Vladimir Urzică (Piatra Neamţ). Rezervă: Florin Ovidiu Mazilu (Satu Mare).

    Observatori: Eduard Dumitrescu (Piteşti), Cătălin Cursaru (Ploieşti).

    Stadion: Municipal, Turnu Severin.

    Te-ar mai putea interesa

    LĂSAȚI UN MESAJ

    Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
    Introduceți aici numele dvs.

    Ultima oră!

    Comentarii recente

    error: Content is protected !!
    %d blogeri au apreciat: