spot_img
20.7 C
Târgu Jiu
vineri, martie 29, 2024
Altele
    AcasăNews AlertDebut de foc pentru Pandurii

    Debut de foc pentru Pandurii

    La finalul săptămânii reîncepe Liga 1, iar oltenii au meci infernal la Galaţi

    Peste patru zile reîncepe nebunia. Numărătoarea inversă a pornit. Deja echipele au intrat în joc de gleznă pentru acest mini retur de campionat care se anunţă a fi foarte încins. Dacă la vârf trei echipe par a fi scăpat în câştigătoare, în partea de jos a clasamentului orice este posibil. Pandurii are ca misiune în aceste 15 etape să joace bine şi să-şi apere locul 4 care duce în proporţie de 75% în cupele europene. Şi cum orice debut este important, pe olteni îi aşteaptă un meci la galaţi pe terenul fostei campioane care acum trage să evite retrogradarea.

    Greu şi important

    Dacă Oţelul – Pandurii s-ar fi jucat în toamnă cu totul ar fi stat lucrurile. Însă acest meci se joacă în retur, deci în partea a doua a sezonului. Ei bine, Pandurii trebuie să înceapă bine acest retur de campionat pentru a avea şanse să încheie sezonul pe locul 4. Şi cum primul meci mai tot timpul contează, gorjenii vor trei puncte din meciul cu Oţelul. „Oţelul Galaţi este o echipă care în jocurile de verificare pe care le-a disputat în Spania a câştigat meci de meci, o echipă care a luat ceva jucători străini, s-au întărit pentru că Oţelul este în subsolul clasamentului. Cu siguranţă, la Galaţi ne va aştepta un meci deosebit de dificil. Echipa gălăţeană este în mare criză de puncte, dar în acelaşi timp şi noi suntem în criză de puncte pentru că dacă vrem să ne menţinem în plutonul fruntaş trebuie să venim cu o victorie de la Galaţi”, spune Eugen Pârvulescu.

    Pregătiţi să joace sub presiune

    Gorjenii sunt conştienţi că meciurile din partea a doua sezonului sunt importante. „Returul este tot timpul mai greu decât turul. Acum apare presiunea, acum fiecare punct contează, cu fiecare etapă cu cât ne apropiem de final lupta va fi şi mai dură. Acum fiecare meci va avea o miză încărcată, iar cei care sunt tari vor rezista. Noi anul trecut ne-am dat un examen şi l-am trecut reuşind să terminăm pe locul 2. Anul acesta va fi greu să repetăm performanţa, poate dacă am fi câştigat meciul cu petrolul am fi avut şanse mai mari să prindem podiumul. Sper şi cred că în acest retur echipa va avea maturitatea necesară să obţină rezultate bune. Mai sperăm să nu avem probleme medicale, să avem lotul valid şi cu siguranţă după pregătirea pe care am făcut-o în Turcia şi care a fost foarte bună vom face o figură Frumoasă în campionat”, spune Pârvulescu.

    Ne batem cu trei echipe

    În acest moment, cei de la Pandurii şi-au propus să termine pe locul 4. Pentru acest loc oltenii se bat cu alte trei echipe, Dinamo, CFR Cluj şi FC Vaslui. Toate aceste echipe şi-au anunţat intenţia în această pauză de iarnă de a ataca locul 4, cel care în proporţie de 75% va duce în cupele europene. Singura variantă ca acest loc 4 să nu eligibil cu Europa ar fi ca Dinamo să câştige Cupa României, situaţie cam greu de crezut în condiţiile în care în careul de aşi al Cupei mai sunt calificate Steaua, Astra şi Petrolul.

    Te-ar mai putea interesa

    LĂSAȚI UN MESAJ

    Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
    Introduceți aici numele dvs.

    Ultima oră!

    Comentarii recente

    error: Content is protected !!
    %d blogeri au apreciat: