spot_img
5 C
Târgu Jiu
vineri, aprilie 26, 2024
Altele
    AcasăNews AlertDecizia în cazul ASA Tg. Mureş – Pandurii, amânată!

    Decizia în cazul ASA Tg. Mureş – Pandurii, amânată!

    Decizia Federaţiei Române de Fotbal privind partida dintre ASA Tg.Mureş şi Pandurii Târgu-Jiu, din etapa a 21-a a Ligii I, a fost amânată. Comisia de Disciplină va hotărî abia anul viitor ce se va întâmpla cu meciul întrerupt după prima repriză, din cauza faptului că gorjenii au refuzat să mai intre pe teren.

    Decizia în cazul ASA Tg. Mureş –Pandurii, amânată!

    Reprezentanţii FRF vor decide pe 11 ianuarie dacă meciul dintre cele două echipe se va rejuca sau Pandurii va pierde cu 3-0. Mai mulţi jucători s-au accidentat în prima repriză din cauza terenului îngheţat şi au refuzat să mai iasă pe gazon. Astfel, arbitrul Marius Avram a fluierat finalul meciului. La pauză, scorul era de 2-0 pentru gazde. Echipa Pandurii a mers la Târgu Mureș doar cu 15 jucători pe foaia oficială, Marian Pleașcă și Lucian Sânmărtean refuzând să joace, din cauza terenului înghețat, pe care jucătorii cu greu și-au putut menține echilibrul.

    Meciul de la Târgu Mureș a fost arbitrat de Marius Avram (București), arbitri asistenți au fost Mircea Orbuleț (București) și Sebastian Stoianov (Constanța), iar arbitru de rezervă, Ionuț Coza (Cernica/Ilfov). Observatori pentru arbitri a fost Zoltan Szekely (Baia Mare), iar observator de joc, din partea LPF, Dan Potocianu (Reșița).

    Te-ar mai putea interesa

    LĂSAȚI UN MESAJ

    Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
    Introduceți aici numele dvs.

    Ultima oră!

    Comentarii recente

    error: Content is protected !!
    %d blogeri au apreciat: