Acasa / Headlines / Decizia luată de Bălăeț cu privire la plecarea sa de la CSM Târgu Jiu

Decizia luată de Bălăeț cu privire la plecarea sa de la CSM Târgu Jiu

Robert Bălăeț, directorul Clubului Sportiv Municipal Târgu Jiu, a mărturisit că a declinat oferta făcută de către clubul de fotbal Dunărea Călărași, cu toate că era una deosebit de tentantă din punct de vedere financiar. Salariul pe care l-ar fi primit era de cinci ori mai mare decât cel pe care îl încasează de la Primăria Târgu Jiu. Robert Bălăeț a declarat la emisiunea Pro și Contra de la Radio Târgu Jiu că a făcut alegerea mai mult cu sufletul. „Am fost măgulit de propunerea făcută de Dunărea Călărași, un club care îmi este prieten și cu care colaborez de mai mult timp. Am lucrat cu ani în urmă cu ei și i-am ajutat. Este o ofertă tentantă din punct de vedere financiar și sportiv, pentru că este vorba de fotbal și asta am făcut până acum. Cu această ocazia, m-am sfătuit cu familia și colaboratorii mei și m-am hotărât să rămân la Clubul Sportiv Municipal, pentru că am investit mult suflet și am muncit din greu în aceste luni de la înființarea echipei și până în prezent. Nu aș vrea, Doamne ferește, să se întâmple ceva rău. Am discutat cu sportivii, cu părinții, pentru că am o relație foarte bună cu toată lumea și am decis să îmi duc acest mandat la capăt“.

Baschetbaliștii i-au dedicat victoria

Robert Bălăeț a câștigat concursul pentru ocuparea funcției de director al Clubului Sportiv Municipal, care are în componență echipe de handbal și de baschet. Mai mult decât atât, ca să-l înduplece să rămână la club, baschetbaliștii i-au dedicat victoria obținută în deplasare la Miercurea Ciuc, în primul meci din campionat.

Un comentariu

  1. Din pacate foarte putini cunosc Adevarul adevarat despre aceasta conducere a clubului,despre cei angajati si ,,tranzactiile politice,, ! Incerc prin a va ,,prezenta,, in cateva randuri faptul ca ,,seful,, a fost numit cu toate ca nu a ,,tras nici cu prastia,, !! Este un personaj criticat de majoritatea celor din ,,Sport,, si care oricum nu va face nimic niciodata,lipsa de profesionalism,de implicare,de ,,bagaj ,, si dotare! Stiti ca Juristul si a dat demisia,om capabil cu experienta si ,,coloana,, !?Oare incearca cineva sa si gaseasca explicatia si raspunsul !? Are in organigrama un alt ,,specimen politic,, bagat pe ….care nu stie nici pe ce lume traieste dar,culmea lunar incaseaza si cu siguranta inca timp indelungat !!Stau si incerc sa ,,descoper,, cum poate functiona ceva ce nu are la baza ,,necesarul,,minim de cunostiinte si interes !Vorbim si promitem,cheltuim si ne plangem ca nu functioneaza dar,cum este cu ,,omul potrivit la locul potrivit,, sau,respectul de sine,puterea de recunoastere si, sa lasam pe cei care si doresc sa faca ceva,cei care cunosc si s calificati,cind terminam in Romanika cu ,,las ca i bine geaba i rau,, !??Va dati cu 2 perechi dar,pot sa afirm ca nu sinteti nici in posesia singurei perechi ,pentru ca altfel ati renunta !Vorbiti de ,,am renuntat la salariul de 5,6 ori mai mare dar,raman aici…!,,Foamea i mare,handicapul si capacitatea ne face sa muscam in beton si nu recunoastem,stiu,ne caracterizeaza ,nimic nou !Nu va mai ajunge,parintii,copii,nepotii va infulecati si saraciti aceasta tara ,oricum avem un Dzeu,ma rog ptr ,,binele,, vostru si al famililor voaste !

Scrie un commentariu

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*