spot_img
10.6 C
Târgu Jiu
vineri, aprilie 26, 2024
Altele
    AcasăNews AlertDerby cu scântei la handbal

    Derby cu scântei la handbal

    Energia vrea să bată Dinamo în deplasare şi să se cocoţeze mai sus în clasament

    Meciurile dintre Dinamo şi Energia nu au fost niciodată unele liniştite. Nici măcar în amicale, aşa că meciul cu miză de sâmbătă de la ora 12.00 din capitală se anunţă o adevărată bătălie. Este şi un meci special, la Dinamo fiind patru jucători care au trecut şi pe la Energia, iar din vară numărul va creşte la cinci. Totuşi, asta nu înseamnă că nu se va juca tare şi nu se vor da pumni. „Sunt mulţi jucători care au jucat la noi şi joacă la Dinamo. Ei ne ştiu, noi ştim ce joacă ei. Va fi un meci de care pe care, un joc atractiv. Se vor da pumni, ei sunt agresivi în apărare, aşa trebuie să jucăm şi noi. Va fi un meci de luptă, un meci de care pe care. Echipa care comite mai puţine greşeli şi care are un psihic mai bun, dar şi care e mai bine pregătită va câştiga”, a comentat Liviu Andrieş.

    Îmn acest moment, la Dinamo joacă patru handbalişti care au jucat la Energia. Portarul Dragomir, pivoţii Savenco şi Mocanu dar şi interul Şandru sunt dinamovişti în acest moment. Din vară, acestora li se va alătura şi Asoltanei. Acum, rămâne de văzut cum va juca Asoltanei împotriva viitoarei sale echipe. „Asoltanei să-şi facă jocul normal, nu trebuie să atârne pe umerii lui vreo presiune. De când s-a aflat că s-a înţeles cu Dinamo se pune presiune pe el. În tur a fost cel mai bun jucător al nostru în deplasare. Acum e trecut prin sita presei şi a iubitorilor de handbal de aici. Nu este un meci încărcat sau decisiv. Trebuie doar să-şi facă jocul”, a declarat Andrieş.

    Cei de la Energia au anunţat că merg la Dinamo să câştige şi astfel să-şi ia revanşa după eşecul din tur de la Târgu-Jiu. „Dacă am câştiga am trece cu un puncte peste Dinamo şi am trece pe locul 4. Nu cred că ar fi o surpriză dacă am învinge acolo. Este un meci al orgoliilor, am pierdut acasă în tur, avem orgoliul rănit. Începusem bine acel meci, am avut 4-0, 5-2, dar am pierdut la final. Cu o apărare bună şi o atitudine putem să câştigăm. Sper să ne motivăm pe apărare şi să facem diferenţa pe atac. Dacă ne vom apăra agresiv în faţa atacurilor lor agresiv putem să câştigăm. Dacă mizăm pe contraatac şi faza a doua şi ne iese, atunci e bine”, a încheiat Andrieş.

    Articolul precedent
    Articolul următor
    Te-ar mai putea interesa

    LĂSAȚI UN MESAJ

    Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
    Introduceți aici numele dvs.

    Ultima oră!

    Comentarii recente

    error: Content is protected !!
    %d blogeri au apreciat: