spot_img
16.3 C
Târgu Jiu
vineri, aprilie 26, 2024
Altele
    AcasăNews AlertDerby-ul campionatului de minifotbal, încheiat la egalitate!

    Derby-ul campionatului de minifotbal, încheiat la egalitate!

    1.-Peppy-Dolce-VitaPeppy Dolce Vita și Dream Team au remizat în derby-ul Campionatului Județean de Minifotbal Dolce Vita, scor 2-2. Dream Team rămâne lider cu 4 etape înainte de final, având două puncte avans în fața rivalilor de la Peppy Dolce Vita.

    4.-Faza-meciA fost o etapă a remizelor în runda a 14-a din Campionatul Județean de Minifotbal Dolce Vita, campionat ajuns în acest sezon la ediția a 11-a. Patru dintre cele cinci dueluri ale etapei s-au terminat cu același scor, 2-2 ! Mai întâi, ISU Gorj și Real Târgu Jiu au remizat în duelul pentru locul 3 pentru ca mai apoi și meciurile Primăria Rovinari-Farmacia Victoria și Karma Târgu Jiu-Primăria Bîlteni să se încheie cu același deznodământ. Singura victorie a rundei le-a aparținut celor de la Ecologiștii Târgu Jiu, 6-5 cu Minprest Rovinari. Ultimul meci al etapei le-a adus față în față pe cele mai bune echipe ale campionatului, Dream Team și Peppy Dolce Vita. În fața a circa 50 de spectatori, cele două echipe și-au disputat supremația la minifotbal.

    95-Presa-Campionat-PRIM-17Portarul celor de la Peppy Dolce Vita, Adrian Preoteasa, a fost în zi de grație și nu le-a permis celor de la Dream Team să marcheze în prima repriză și în startul reprizei a doua. Având nevoie de victorie pentru a trece pe primul loc, cei de la Peppy Dolce Vita au marcat de două ori în decurs de câteva minute prin Alex Mainerici și Marius Cioiu și păreau să tranșeze derby-ul în favoarea lor.

    3.-Ion-Al-Ioani-si-Andrei-DraguLiderul neînvins al acestui sezon, Dream Team, a avut însă o răbufnire de orgoliu și a revenit pe tabelă grație reușitelor semnate de „veteranii” Viorel Cojocaru, din lovitură liberă, și Ion Al-Ioani, din lovitură de pedeapsă de la 9 metri. S-a terminat 2-2, scor care menține Dream Team pe primul loc, cu un avans de două puncte în fața rivalilor cu 4 runde înaintea finalului de sezon. La Campionatul Regional Sud-Vest care va avea loc la finele lunii iunie, la Drobeta Turnu Severin, vor merge primele două clasate din Campionatul Județean de Minifotbal Dolce Vita.

    95-Presa-Campionat-FIPG-17Rezultate, etapa 14, Campionatul Județean de Minifotbal Dolce Vita:
    ISU Gorj 2 – 2 Real Târgu-Jiu
    Primăria Rovinari 2 – 2 Farmacia Victoria
    Primăria Bîlteni 2 – 2 Karma Târgu-Jiu
    Ecologiștii Târgu-Jiu 6 – 5 Minprest Rovinari
    Peppy Dolce Vita 2 – 2 Dream Team

    2.-Dream-TeamÎn Campionatul Primăriilor din județul Gorj s-au disputat sâmbătă cinci jocuri, meciul dintre Primăria Bălești și Primăria Telești fiind amânat. Primăria Motru s-a impus greu, scor 2-1, în fața celor de la Primăria Negomir și s-a apropiat la două puncte de liderul Primăria Telești în timp ce Primăria Turburea a bifat a cincea victorie la rând în campionat după 8-3 cu Primăria Târgu Cărbunești.

    95-Presa-Campionat-DV-16Rezultate etapa 16, Campionatul Primăriilor din județul Gorj:
    Rosia de Amaradia 6 – 4 Primaria Balanesti
    Primaria Farcasesti 7 – 5 Primaria Godinesti
    Primaria Turburea 8 – 3 Primaria Tg-Carbunesti
    Primaria Motru 2 – 1 Primaria Negomir
    Primaria Albeni 5 – 2 Primaria Musetesti
    Primaria Balesti – Primaria Telesti (Reprogramat)

    Duminică au intrat la joc și echipele din Campionatul Firmelor și Instituțiilor Publice din Gorj. Liderul PROFI a condus cu 5-0 în meciul cu IJJ Gorj dar s-a impus până la urmă la limită cu 5-4 pentru a bifa cea de-a 12 victorie la rând în timp ce ENGIE și-a securizat locul 2 în campionat după victoria clară, 14-8 cu ARTEGO.
    Rezultate, etapa 12, Campionatul Firmelor și Instituțiilor Publice din Gorj:
    IPJ GORJ 0 – 3 MACOFIL
    MEDIA GORJ 0 – 9 CARREFOUR
    PROFI 5 – 4 IJJ GORJ
    ENGIE 14 – 8 ARTEGO

    Te-ar mai putea interesa

    LĂSAȚI UN MESAJ

    Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
    Introduceți aici numele dvs.

    Ultima oră!

    Comentarii recente

    error: Content is protected !!
    %d blogeri au apreciat: