spot_img
5.7 C
Târgu Jiu
vineri, aprilie 26, 2024
Altele
    AcasăNews AlertDespărţire emoţionantă la Energia!

    Despărţire emoţionantă la Energia!

    Antonis Constantinides a părăsit Energia pentru a merge în Kosovo la Prishtina

    Un an şi jumătate a stat Antonis Constantinides la Târgu Jiu ca antrenor principal al Energiei. Tehnicianul cipriot a părăsit echipa gorjeană urmând ca din data de 4 ianuarie să pregătească Sigal Prishtina. În spatele plecării lui Constantinides stă doar partea financiară, antrenorul urmând să câştige de două ori mai mult decât încasa de la Energia. „Acest sezon și jumătate m-a făcut să mă simt ca și cum m-am născut aici. Nu voi uita niciodată că această echipă mi-a oferit șansa să antrenez în afara granițelor țării mele. Simt că acest club mi-a oferit mai mult decât i-am oferit eu la rândul meu și de aceea va fi în sufletul meu pentru totdeauna”, a fost mesajul lui Constantinides.

    sport-02-29

    Elogiat de toată lumea

    Minute bune numele lui Antonis Constantinides a fost scandat de cei prezenţi la meciul dintre Energia şi Dinamo. Un banner în care antrenorului i s-a transmis că va face parte din familia Energiei pe viaţă a pus şi mai multă presiune pe antrenor. O simplă mână întinsă spre inimă a dat asigurări că Energia este cea mai importantă echipă pentru Constantinides. „A fost un moment foarte dificil pentru mine. Pentru toată lumea… În astfel de momente nu poți să spui foarte multe. S-a văzut că este un moment greu pentru toată lumea. Vreau din suflet să le mulțumesc tuturor celor de aici, din Târgu-Jiu. Nu a fost doar un sezon și jumătate plin de succes.. Vreau să mulțumesc tuturor jucătorilor cu care am lucrat în acest sezon și jumătate, localnici sau străini. Vreau să mulțumesc în special antrenorului secund Claudiu Alionescu pentru că a fost din primul moment alături de mine, de când am semnat până în acest moment, ajutându-mă în tot ceea ce am făcut. Mulțumesc celor din conducere, domnului Bădescu, domnului Cumpănașu și nu aș vrea să uit să vorbesc despre domnul Ciurel. A fost persoana care a decis ca eu să vin să antrenez aici și datorită lui am ajuns aici. Speram să fie la acest meci și să-i mulțumesc față în față, dar nu s-a putut și trebuie să-i transmit aceste mulțumiri”, a comentat Constantinides.

    Super performanţe

    Cu Antonis Constantinides pe bancă, Energia a obţinut cele mai importante rezultate din existenţa acestei echipe. Locul 3 în Liga Naţională, apoi locul 3 în EuroChallenge sunt performanţe greu de egalat de cineva. Aşa că tehnicianul cipriot a devenit un erou pentru fani. „Vă mulțumesc foarte mult, dar nu vreau să-mi iau rămas bun pentru că în colțul sufletului meu vreau ca într-o bună zi să mă întorc. Acest gând va rămâne în mintea mea până îl voi realiza!”, spune Constantinides.

    Cine vine în loc?

    Marele semn de întrebare este legat de numele celui care va veni în locul lui Constantinides. „Sunt discuţii”, a fost tot ceea ce au declarat şefii Energiei fără a oferi amănunte şi detalii. Totuşi, Constantinides a fost întrebat de cum vede el viitorul Energiei. „Mi-am spus opinia legat de cine ar trebui să vină după mine, dar oricine ar fi să vină, trebuie să vină cât mai curând posibil. Asta e cel mai important! Și în situația în care nu va fi adus un alt antrenor și va rămâne fie Alionescu, fie Diamantakos, este important să se stabilească repede cine va fi antrenorul principal pentru că jucătorii trebuie să simtă acest lucru. La fiecare două zile vine un meci și ei trebuie să înțeleagă cine este antrenorul principal. Sunt mulți antrenori pe piață fără angajament în acest moment, conducerea are și ea, cu siguranță, o listă lungă. Conducerea va găsi antrenorul potrivit”, a încheiat Constantinides.

    „Ca o ironie, am început munca la Energia cu o înfrângere și am terminat cu o înfrângere… Ceea ce vreau să spun este că a fost o zi foarte dificilă pentru mine. Fanii, cu ce au arătat la începutul meciului, au făcut-o și mai grea”, Antonis Constantinides, antrenor Energia

    Articolul precedent
    Articolul următor
    Te-ar mai putea interesa

    LĂSAȚI UN MESAJ

    Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
    Introduceți aici numele dvs.

    Ultima oră!

    Comentarii recente

    error: Content is protected !!
    %d blogeri au apreciat: