spot_img
5 C
Târgu Jiu
vineri, aprilie 26, 2024
Altele
    AcasăNews AlertDetonează Energia bomba ?

    Detonează Energia bomba ?

    Slobodan Nikolic: „Ar fi o surpriză uriaşă să nu pierdem la Mediaş”

    Echipa de baschet Energia Pandurii va începe campionatul cu un meci interzis la victorie. „Chiar şi meciul de la Mediaş este pentru noi doar încă un test”, spune Slobodan Nikolic. Deci, acest joc din deplasare este privit de olteni cu o oarecare sfială. „Un rezultat pozitiv pentru noi ar fi o mare surpriză”, a mai spus tehnicianul Energiei, Slobodan Nikolic.

    Ca mieii la tăiere

    În acest week-end începe şi campionatul de baschet. Eliminaţi din Cupa României într-o manieră ruşinoasă, Energia este din nou în pericol să mai consemneze o înfrângere. Astfel, oltenii merg ca mieii la tăiere. „După cele două meciuri cu Asesoft şi cel din deplasare de la Mediaş putem spune că începem şi noi sezonul. Până atunci trebuie privite ca meciuri de pregătire. Apoi, meciul de acasă cu Miercurea Ciuc, cel din deplasare cu Craiova, apoi din nou acasă cu Dinamo şi deplasarea de la Sibiu, acestea sunt primele noastre meciuri. Acestea sunt meciurile importante pentru noi, meciuri din care trebuie să scoatem puncte”, spune Nikolic.

    Totuşi, meciul de la Mediaş este un test util pentru olteni. „Începe campionatul. Mediaş e o echipă puternică, mai tare ca anul trecut. Vreau să jucăm normal, să jucăm un baschet bun. Anul trecut începeam cu un meci acasă cu Otopeniul, acum avem în deplasare la Mediaş. E un meci greu, şi chiar dacă e un meci oficial eu îl consider unul de test pentru echipa noastră. Vedem ce facem acolo, însă pe mine mă interesează mai mult ce facem apoi în următoarele runde pentru că atunci avem un program bun. E greu de câştigat la Mediaş”, spune Sârbul de pe banca Energiei.

    Când vine vorba despre echipa lui, Nikolic vrea ca elevii lui să nu mai greşească. „Tot ce trebuie să facem e să nu mai greşim, să nu mai oferim mingi cadou adversarilor. În dubla cu Asesoft am pierdut 54 de mingi, ceea ce este foarte mult. Au fost 3-4 jucători care au pierdut mingea destul de uşor şi asta mă îngrijorează. Sper să-şi revină în campionat. Dacă dăm mingile cadou la adversari nu avem nicio şansă în nici un meci. Până acum în meciurile jucate în actuala formulă am avut oscilaţii în joc. Vreau o stabilitate, să jucăm constant pe tot parcursul unui meci. Avem potenţial, suferim la omogenitate. Trebuie să ţinem cont că anul acesta avem jucători noi, tineri şi care nu au experienţa celor care au jucat anul trecut când era un Bigus, Troupe sau Darby”, a mai spus Slobodan Nikolic.

    Te-ar mai putea interesa

    LĂSAȚI UN MESAJ

    Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
    Introduceți aici numele dvs.

    Ultima oră!

    Comentarii recente

    error: Content is protected !!
    %d blogeri au apreciat: