spot_img
11 C
Târgu Jiu
joi, aprilie 25, 2024
Altele
    AcasăNews AlertDezastru pentru Energia!

    Dezastru pentru Energia!

    Echipa lui Constantinides a ajuns ciuca bătăilor: al treilea eşec la rând la peste 20 de puncte diferenţă

    BC Mureş: Ousmane Barro 20p, Filip Adamovic 15p, Matija Ceskovic 10p, Goran Gajovic 9p, Vaidotas Peciukas 8p, Ivan Ivanovic 8p, Laszlo Lazăr 6p, Andrei Căpuşan 4p, Laszlo Polyak 3p, Adrian Oprea, Vlad Corpodean, Cristian Jakab. Antrenor: Srecko Sekulovic.

    ENERGIA: Nemanja Milosevic 21p, Porter Troupe 16p, Louis Darby 14p, Giordan Watson 4p, Tal Karpelesz 3p, Michal Kremen 3p, Larry Turner 1p, Barîş Aktaş, Vasile Ştefan, Cătălin Vlaicu, Marian Minea. Antrenor: Antonis Constantinides.

    Sala Sporturilor, Tg-Mureş / Spectatori: 1500.

    Au arbitrat: Fabiana Martinescu, Ciprian Stoica, Cosmin Prişcă

    Observator FRB: Ion Olaru.

    Săptămână neagră pentru echipa de baschet Energia. Trei meciuri, trei eşecuri, toate în deplasare la diferenţe usturătoare, peste 20 de puncte fiecare. Efectiv, în ultimele trei partide, Energia a fost dezintegrată de adversari, oboseala acumulată de baschetbaliştii antrenaţi de Antonis Constantinides fiind principala scuză. Ultimele trei eşecuri au fost trecute la pierderi, aşa că toate ambiţiile şi speranţele se leagă de meciul de mâine, ultimul meci din acest an pentru Energia, acasă cu Gaz Metan Mediaş.

    Duşuri cu gheaţă pentru Energia

    Ultima săptămână este una a dezastrelor pentru Energia. Efectiv, echipa olteană a fost bătută măr de adversare. Totul a început la U-Mobitelco Cluj, eşec cu scorul de 92-72. Apoi s-a continuat în Bulgaria în meciul cu Lukoil Academic Sofia, eşec cu scorul de 97-74 şi s-a terminat la meciul cu BC Mureş, scor 83-62. trei eşecuri, trei umilinţe la care nimeni nu se aştepta. „Alarmant e faptul că am pierdut la diferenţe mari de scor”, a fost remarca şefului clubului Energia, Alin Bădescu.
    Revenind la ultimul meci, cel de la Mureş, trebuie spus că Energia a jucat bine primele 10 minute după care a pierdut urma adversarului. BC Mureş s-a distanţat pe tabelă, şi asta după ce primele 10 minute se încheiaseră la egalitate, 24-24. Însă, sfertul doi a fost unul catastrofal pentru olteni care au cedat efectiv soarta partidei, gazdele având la pauză un avans de 13 puncte, 49-36. În sfertul trei, diferenţa a crescut la 19 puncte, scor 65-46 după 30 de minute de joc. Ultimul sfert a consfinţit doar diferenţa la final de 21 de puncte, scor 83-62.

    Apărare de carton!

    Până la meciul de săptămâna trecută de la Cluj, gorjenii se lăudau cu apărarea lor. „Punctul forte al echipei noastre este apărarea. Acolo facem diferenţa, cu apărarea noi reuşim să câştigăm meciuri”, spunea antrenorul cipriot al Energiei, Antonis Constantinides. Dar de trei meciuri, apărarea beton a Energiei s-a transformat într-una de carton, adversarii reuşind să înscrie foarte uşor multe puncte. Întrebarea logică în acest caz este legată de forma echipei: ce se întâmplă cu Energia? O explicaţie ar fi, aşa că oficialii echipei se încumetă să o dea chiar dacă nu sunt siguri că acesta este motivul pentru care echipa olteană este deficitară. „Din toate discuţiile cu banca tehnică se pare că este vorba de acea cădere venită pe fondul oboselii fizice datorate programului aglomerat. Antrenorul la îngrijorarea noastră legată de amploarea scorurilor a spus că este şi el îngrijorat, dar ne-a transmis să stăm liniştiţi că în pauza de iarnă totul o să revină la normal. Am primit asigurări că din 5 ianuarie alta o să fie o exprimarea echipei”, a declarat Alin Bădescu. Şi antrenorul secund, Claudiu Alionescu a vorbit despre problemele echipei sale. „E clar că oboseala îşi spune cuvântul. Ne-au terminat drumurile, jucătorii sunt şi ei oameni”, a spus Alionescu.

    „Nu este ceea ce ne aşteptam, proporţiile scorului au fost prea mari. Sunt trei eşecuri la rând la diferenţa mari de scor. Am discutat cu antrenorul şi oarecum din cele spuse de el dar şi din modul evoluţiei scorului în meciul de la Mureş se vede că e vorba de oboseală. În primul sfert am fost în meci, s-a jucat de la egal la egal, dar apoi adversarii s-au distanţat. Sunt convins că la ultimul meci, cel de marţi, cu Gaz Metan Mediaş jucătorii vor juca cu sufletul şi vor câştiga la ultima reprezentaţie pe teren propriu în acest an 2014”, Alin Bădescu, preşedinte CS Energia

    Articolul precedent
    Articolul următor
    Te-ar mai putea interesa

    LĂSAȚI UN MESAJ

    Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
    Introduceți aici numele dvs.

    Ultima oră!

    Comentarii recente

    error: Content is protected !!
    %d blogeri au apreciat: