spot_img
10.3 C
Târgu Jiu
joi, aprilie 25, 2024
Altele
    AcasăNews AlertDin cantonament în cantonament

    Din cantonament în cantonament

    După Antalya, Pandurii vor merge o săptămână şi la Herculane, pentru două amicale

    Jucătorii de la Pandurii se află deja în cantonament la Poiana Braşov. După acest stagiu urmează un altul în Antalya, care se va întinde pe o perioadă de 12 zile, adică între 28 ianuarie şi 10 februarie. Şi cum de la revenirea din Turcia şi până la reluarea campionatului mai rămân două săptămâni, oficialii de la Pandurii au decis să mai efectueze un cantonament, de data aceasta mai aproape de casă, la Băile Herculane.

    7 zile, două meciuri

    Pandurii va merge din cantonament în cantonament. Astfel, în această iarnă, oltenii vor avea parte de trei stagii de pregătire. Primul este deja pe terminate, însă vor urma alte două, în Antalya şi la Herculane. În ambele stagii jucătorii vor lucra mai mult cu mingea, gorjenii având programate şapte meciuri, cinci în Turcia şi două în ţară. Cele două amicale din ţară se vor juca la Herculane şi la Severin. În primul, trupa lui Grigoraş va juca contra celor de la Rapid Piatra Olt sau ACU Arad, pentru ca în ultimul test al iernii gorjenii să întâlnească echipa Drobeta, pe terenul din Severin.

    „Program bun”

    Vicepreşedintele pandurilor, Viorel Temelescu, este încântat de programul de pregătire al pandurilor. „Avem suficiente meciuri şi ce este important e faptul că întâlnim adversari tari. Deci, avem un program bun”, spune Temelescu. Acesta spune că echipa va fi în vârf de formă la meciul din prima etapă cu Oţelul Galaţi. „Ne pregătim bine şi batem pe Oţelul. O să vedeţi”, a mai spus Temelescu.

    Chiţu vrea să vină

    Gorjenii discută intens pentru transferul atacantului Alexandru Chiţu de la Săgeata Năvodari. Jucătorul ar vrea să vină la Pandurii, dar clubul de care aparţine nu-i dă drumul decât în schimbul a 150 de mii de euro. „Nu depinde de mine dacă ajung sau nu la Pandurii. Ce a depins de mine am făcut. Acum sper ca cele două cluburi să se înţeleagă. Eu îmi doresc foarte mult să ajung la Pandurii. Dacă ar fi după mine, acum m-aş urca în maşină şi aş veni la Târgu-Jiu. Îi mulţumesc domnului Grigoraş că s-a gândit la mine şi sper să îl pot ajuta atât pe el cât şi echipa. Despre Pandurii am auzit lucruri frumoase. Ştiu că este un colectiv bun, o echipă bună, cu jucători valoroşi. Sunt sigur că poziţia pe care este acum echipa nu este una conformă cu valoarea lotului şi a echipei şi, în partea a doua a campionatului, lucrurile se vor îndrepta acolo”, a spus Chiţu.

    Te-ar mai putea interesa

    LĂSAȚI UN MESAJ

    Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
    Introduceți aici numele dvs.

    Ultima oră!

    Comentarii recente

    error: Content is protected !!
    %d blogeri au apreciat: