spot_img
10.3 C
Târgu Jiu
joi, aprilie 25, 2024
Altele
    AcasăNews AlertDin vicecampioană, la coada clasamentului! Obiectivul pandurilor: evitarea retrogradării!

    Din vicecampioană, la coada clasamentului! Obiectivul pandurilor: evitarea retrogradării!

    Antrenorul secund al pandurilor a declarat în cadrul unei conferinţe de presă că evitarea retrogradării ar fi pentru Pandurii o performanţă, în condiţiile în care clubul a intrat în insolvenţă, iar problemele financiare nu par a avea rezolvare.

    Marian Dinu

    În vestiarul pandurilor, dar şi la nivelul conducerii pare că nu mai există nicio doză de optimism având în vedere situaţia cu care se confruntă echipa. Secundul Marian Dinu spune că salvarea de la retrogradare ar fi o performanţă pentru Pandurii. „Am completat lotul de jucători cu tineri de perspectivă de la echipa a doua. Am adus chiar şi trei jucători de la grupa de elite, jucători pe care ne bazăm. În condiţiile în care vor fi solicitaţi să joace să aibă încredere în ei şi să răspundă cerinţelor pentru că mai devreme sau mai târziu o să vină şi rândul lor. Nu ne doream ca acest lucru să se întâmple atât de repede, ne-am fi dorit ca pentru meciurile care au rămas până în iarnă să ne bazăm pe jucătorii pe care i-am avut de la începutul campionatului, ceea ce ar fi fost şi normal. Nu poate exista decât un singur obiectiv: evitarea retrogradării. Eu consider că ar fi o performanţă îndeplinirea acestui obiectiv în condiţiile actuale de la echipă”, a declarat Marian Dinu, antrenor secund Pandurii.

    Meci greu

    Pandurii va disputa următorul meci din campionat, vineri, împotriva ACS Timişoara. Adelin Pârcălabu, unul dintre jucătorii pe care se va baza Grigoraş, spune că această partidă va fi una destul de dificilă, având în vedere că lotul este unul „slăbuţ”. „Meciul cu Timişoara va fi un meci greu. Avem un lot slăbuţ, mulţi jucători se antrenează separat, avem mulţi jucători de la echipa a doua, pe bancă numai debutanţi. În primul 11 poate o să fie jucători care au jucat numai în liga I”, a spus Adelin Pârcalabu.

    Bani de la FRF

    Clubul a primit banii de la FRF pe Cristi Săpunaru, după ce acesta a jucat la Euro 2016 din Franţa. Jucătorul a fost adus gratuit de Narcis Raducan și Edi Iordănescu. Suma totală pe care ar fi trebuit să o primească clubul e de 140 de mii de euro, dar 40 de mii au fost opriți de Federaţie în contul unor datorii.

    Te-ar mai putea interesa

    1 COMENTARIU

    LĂSAȚI UN MESAJ

    Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
    Introduceți aici numele dvs.

    Ultima oră!

    Comentarii recente

    error: Content is protected !!
    %d blogeri au apreciat: