spot_img
11 C
Târgu Jiu
joi, aprilie 25, 2024
Altele
    AcasăNews AlertDoar succesul contează!

    Doar succesul contează!

    Mihai Prunariu spune: „Nu există o altă variantă decât victoria în meciul cu ASA, este un meci capital, neapărat trebuie să câştigăm”

    Presiunea este mare pe Pandurii în această etapă de Liga 1. Gorjenii joacă pe teren propriu împotriva celor de la ASA Târgu Mureş într-un meci în care nu există o altă variantă pentru gorjeni. „Trebuie să ne impunem, nu avem altă variantă”, spune preşedintele Mihai Prunariu. Şi antrenorul Petre Grigoraş se gândeşte la victorie. „Avem nevoie de victorie, sunt sigur că echipa va face un joc bun şi va câştiga, însă va fi un meci greu”, a declarat Grigoraş.

    Caută victoria

    Partida de sâmbătă de pe Municipal se anunţă una extrem de interesantă şi asta pentru că ASA-ul nu va veni la Târgu-Jiu să se apere. „Pentru noi este un meci cheie, deoarece avem de trecut un prag de 20 de puncte, pentru ca apoi să ne îndreptăm spre obiectivul de atingere a celor 30 de puncte, până la finalul turului. Sunt şanse mari pentru un meci frumos, deoarece întâlnim o echipă mult mai bună decât o arată locul ocupat în clasament”, a punctat Cristi Pustai. Însă, gorjenii sunt decişi să câştige acest meci şi să iasă din zona minată a clasamentului. „Indiferent de adversarul care îl vom întâlni, este foarte importantă victoria, numai la asta ne gândim. Ne aflăm şi într-o situaţie puţin mai delicată de ceva mai mult timp, am revenit pe o poziţie care nu ne onorează, nu ne-o dorim şi acesta este unul dintre motivele pentru care ne dorim foarte mult să câştigăm cele trei puncte. O victorie în meciul de sâmbătă sigur o să ne ajute să depăşim această linie şi plus de asta, o să fie şi o victorie de moral, pentru că după aceea ne aşteaptă o serie de trei jocuri într-o săptămână, incluzând şi meciul de Cupa României şi vrem să abordăm cu un moral ridicat şi cu puţin mai multă linişte la nivelul echipei, linişte între ghilimele, mă refer în primul rând la puncte şi la clasarea în clasament”, spune secundul pandurilor, Marian Dinu.

    Atitudinea face diferenţa

    Conducerea echipei i-a băgat pe jucători în şedinţă în urmă cu câteva zile, aşa că starea dec spirit ar trebui să fie una mobilizatoare în acest moment. „N-a fost o şedinţă, a fost o discuţie, a vorbit domnul preşedinte, a avut o discuţie cu jucătorii, eu sper să fi înţeles ceva din lucrurile care li s-au comunicat. Nu s-a spus nimic neadevărat, doar s-a punctat, pentru că chiar a fost nevoie de o discuţie cu ei. Dacă s-a schimbat ceva vom vedea sâmbătă. Domnul preşedinte a pus accentul pe atitudine şi sâmbătă ne vor demonstra dacă ei au înţeles sau nu au înţeles lucrul acesta”, a declarat Dinu. Acesta spune că jucătorii trebuie să dea dovadă de luptă. „E meciul în care ei trebuie să fie mult mai atenţi, trebuie să elimine în totalitate momentele de relaxare, lipsa de concentrare, pentru că asta a făcut diferenţa în jocurile respective, deşi în proporţie mare controlam jocul, apăreau momente de lipsă de concentrare care în momentul acela îşi spuneau cuvântul asupra rezultatului, aşa cum s-a întâmplat la meciul cu Viitorul, meciul cu Petrolul, cred că aproape în fiecare săptămână se discuta despre aceste meciuri şi trebuie să le facem uitate, dar trebuie să învăţăm din ele, pentru că doar aşa putem să creştem în evoluţie şi să ne atingem obiectivul, acela de a câştiga meciurile”, a mai spus Marian Dinu.

    „Din partea mea nu sunt orgolii. M-am înţeles bine cu cei de la Pandurii, am obţinut performanţe, dar îmi doresc foarte mult să obţin cele 3 puncte. Adversarul nu ne va surprinde pentru că îl ştim, dar totul depinde de prospeţimea noastră”, Cristi Pustai, antrenor ASA

    „Ţinând cont că jucăm acasă, plecăm cu prima şansa, dar după clasament, sigur că fiind pe locul pe care sunt, nu pot să spun că sunt favoriţi, poate favoriţi prin prisma faptului că formează un grup mult mai experimentat decât al nostru, pentru că au în componenţă jucători care au fost pe la echipe de top din Liga I, au jucat în străinătate, au cochetat cu echipa naţională”, Marian Dinu, antrenor Pandurii

    Te-ar mai putea interesa

    LĂSAȚI UN MESAJ

    Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
    Introduceți aici numele dvs.

    Ultima oră!

    Comentarii recente

    error: Content is protected !!
    %d blogeri au apreciat: