spot_img
10.6 C
Târgu Jiu
vineri, aprilie 26, 2024
Altele
    AcasăNews AlertDoar victoria contează

    Doar victoria contează

    Pandurii este obligată să bată ASA Tg. Mureş pentru a rămâne pe loc de play-off

    Pandurii nu are voie să facă vreun pas greşit în meciul cu ASA Tg. Mureş. Doar victoria contrează pentru echipa târgujiană. ASA Tg. Mureş a bătut Dinamo în etapa trecută, dar trebuie spus că dinamoviştii s-au bătut singuri, meritul ardelenilor fiind acela că nu au cedat. Iar Pandurii ştie că nu are voie să cedeze vreun moment iniţiativa. Greu de crezut că fotbalişti cu experienţă ca Sînmărtean, Ţucudean sau Herea se vor culca pe o ureche şi nu vor opune serios osul la treabă în acest joc. Aşa că este obligatorie victoria, orice alt rezultat fiind un eşec.

    sport-02-16

    „Ne-a ajutat Dinamo”

    Pandurii a bătut cu 3-1 la Mediaş. ASA a câştigat în premeieră în acest campionat cu 2-1 în faţa lui Dinamo. Este o diferenţă mare între Pandurii şi ASA, de vreo 15 puncte în clasament. Ardelenii au plecat cu minus şase în acest sezon, în timp ce gorjenii au scăpat până acum de vreo depunctare. Trist este faptul că o echipă care a fost vicecampioană acum doi ani este în pragul desfiinţării. Mureşenii au uriaşe probleme cu banii, însă nici gorjenii nu stau pe roze. „Este un meci special. De regulă când este un dezechilibru pe hârtie trebuie să tragi un semnal de alarmă înainte de-a fi prea târziu. Ne-a ajutat mult şi Dinamo, jucătorii s-au convins că prin simplu act de prezenţă nu e de ajuns să baţi ASA”, a declarat Narcis Răducan.

    Atenţie!

    Dar, şi Petre Grigoraş este pe aceeaşi lungime de undă şi spune că elevii lui dau dovadă de profesionalism. „Avem o săptămână foarte grea, trei jocuri în decurs de o săptămână, plus o deplasare grea şi lungă la Iaşi. Vrem să ne îmbunătăţim clasamentul şi totalul punctelor. Suntem într-o uşoară creştere, aşa cum am spus la începutul campionatului. Apar şi alte probleme, accidentări, suspendări, divorţuri. Lucruri care ne afectează starea de spirit. Situaţia o ştiţi, nu s-a rezolvat nimic deocamdată. Sunt de apreciat jucătorii pentru modul cum se pregătesc, profesionalismul de care dau dovadă, angajamentul de la antrenamente şi jocuri. Nimeni nu are pretenţia să ajungă la zi, dar să se vadă o încercare a acelora care răspund pentru a echilibra balanţa”, a comentat Grig. În ceea ce priveşte meciul cu ASA Tg. Mureş, antrenorul pandurilor vrea maxim. „Nu fac calcule niciodată că trebuie să câştigăm X sau Y puncte. Vrem continuitate în rezultate şi prima partidă e cu ASA. Cine crede că va fi un meci uşor va păţi ce a păţit CFR sau Dinamo. Pot spune c ASA Tg. Mureş este o echipă care încearcă să joace şi nu cedează, vrea să profite de momentul bun prin care trece. Vor veni să câştige. Avem datoria să fim extrem de atenţi la această partidă, să câştigăm pentru că ar fi bine după o victorie la Mediaş să câştigăm şi cu ASA”, a declarat Petre Grigoraş.

    Cât să mai suporte?

    Tehnicianul pandurilor trage un nou semnal de alarmă. „Nu este un obiectiv al meu, este al clubului, al oraşului, al tuturor. Pandurii Târgu-Jiu nu este Pandurii lui Grigoraş. Ne facem datoria cât mai bine, împreună cu băieţii vom încerca să ne antrenăm, să fim serioşi, să jucăm la victorie iar ceilalţi să rezolve problemele care sunt din ce în ce mai apăsătoare. Eu rămân cât timp activitatea se poate desfăşura în continuare. Să nu apară lucruri mai rele, se poate ajunge la faliment, nici nu vreau să mă gândesc. Se face un stadion frumos aici, se face o sală frumoasă, iar oraşul acesta să rămână fără sport ar fi foarte grav. Dacă se va ajunge la situaţia în care nimeni să nu fie plătit un an nimeni nu poate rămâne, nu ai cum să rămâi. Sunt datorii de achitat, nu pot antrena singur aici”, a mai spus Grig.

    Te-ar mai putea interesa

    LĂSAȚI UN MESAJ

    Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
    Introduceți aici numele dvs.

    Ultima oră!

    Comentarii recente

    error: Content is protected !!
    %d blogeri au apreciat: