spot_img
11.8 C
Târgu Jiu
joi, martie 28, 2024
Altele
    AcasăNews AlertDOCUMENT Cine a semnat pentru banii pe care susţine Condescu că îi...

    DOCUMENT Cine a semnat pentru banii pe care susţine Condescu că îi are de încasat de la CS Pandurii

    panduriiImpact în Gorj a intrat în posesia documentelor, în baza cărora Marin Condescu cere de la club 800 de mii de euro. Este vorba de mai multe procese verbale parte componentă a registrului AGA, registru dispărut din sertarele clubului Pandurii, lucru reclamat de Eugen Pârvulescu, în momentul în care a preluat conducerea clubului.

    La momentul respectiv suspiciunile pentru dispariţia acestui registru planau asupra lui Marin Condescu, dar având în vedere conţinutul acestor documente şi alţi asociaţi aveau interes să dispară actele. Marin Condescu spune acum că nu el a sustras registrul, deoarece procesele verbale îi sunt favorabile şi avea tot interesul să rămână la club.

    „Primarul, in masura să lămurească veridicitatea actelor”

    Avocatul Gheorghe Pecingină este cel care l- a acuzat pe Marin Condescu de mai multe nereguli, săvârşite în perioada mandatului său. „Am fost invitat de Marin Condescu, pentru a-mi răspunde la acuzaţiile pe care i le- am adus, una dintre ele vizând şi sustragerea registrului AGA. Acesta mi-a prezentat fotocopii ale unor procese verbale ce făceau parte din acest registru, iar aceste procese verbale, cuprindeau drepturi financiare şi sume pe care Marin Condescu urma să le încaseze de la Clubul Pandurii, semnate de către membrii AGA , Florin Cârciumaru, Viorel David şi Marin Condescu. I -am solicitat să le facă publice pentru a putea constata veridicitatea lor. Mi-a spus că le va depune în dosarele pe care le-a intentat împotriva clubului, precum şi în cele intentate de club împotriva lui, pentru apărare, moment în care vor deveni publice. Din punctul meu de vedere singurul abilitat să confirme veridicitatea lor , în afară de organele abilitate este Florin Cârciumaru, persoană care semnează toate procesele verbale, care stabilesc obligaţii ale clubului către Marin Condescu,” a declarat Gheorghe Pecingină.

    marin-condescuMarin Condescu a prezentat în spaţiul public şi la instanţele judecătoreşti, două contracte, 649/03.10.2005 si 979/02.07.2007 din care rezultă că are de încasat 150 de mii de euro, respectiv 648 de mii de euro, sume care sunt confirmate de către reprezentanţii AGA prin procesul verbal din 16.07.2012.” Sumele prevăzute în contractele 649 şi 979, vor fi achitate eşalonat, în funcţie de resursele financire, începând cu august 2012, atingându se sarcinile şi obligaţiile prevăzute în proporţie de peste 90%, 10% nefiind imputabile preşedintelui, „se arată în procesul verbal.

    Pecingină: Sumele de bani sunt prescrise

    Suspect în demersul lui Marin Condescu de a cere bani clubului de fotbal este că acesta nu i-a cerut în momentul în care au încetat relaţiile de muncă , aşa cum era prevăzut în contracte, ci după 9 ani. „Din punctul meu de vedere, sumele prevăzute în contractul valabil în perioada 2005-2007 sunt prescrise, chiar dacă au fost recunoscute în mod neprofesionist. Instanţele judecătoreşti au stabilit ca practică, faptul că primează prescripţia generală de 3 ani. În ceea ce priveşte contractul 2007, lucrurile stau diferit. Persoane abilitate trebuie să analizeze, dacă părţile semnatare ale contractului şi- au îndeplinit obligaţiile,” spune Gheorghe Pecingină.

    Tot în actele evaporate de la clubul Pandurii, dar pe care Marin Condescu le are, se regăseşte şi procesul verbal din data de 18.01.2014, proces verbal în care se specifică faptul că fostul preşedinte al clubului primeşte o primă de 50 de mii de euro. „Pentru activitatea lui Marin Condescu de la promovarea echipei în prima divizie şi până în 2013 când a devenit vicecampioana în Europa League , grupele europene.Contribuţia la sponsorizarea echipei pentru investiţiile în infrastructură , se acordă o primă de 50 de mii de euro.”

    Te-ar mai putea interesa

    1 COMENTARIU

    LĂSAȚI UN MESAJ

    Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
    Introduceți aici numele dvs.

    Ultima oră!

    Comentarii recente

    error: Content is protected !!
    %d blogeri au apreciat: