spot_img
4.6 C
Târgu Jiu
sâmbătă, aprilie 20, 2024
Altele
    AcasăNews AlertDoi luptătorii gorjeni, campioni la Cupa României de Juniori

    Doi luptătorii gorjeni, campioni la Cupa României de Juniori

    Luptătorii gorjeni Eduard Popescu și Alexandru Beşliu au câștigat medalia de aur la Cupa României de Juniori. Aceștia au dublă legitimare CSM Târgu Jiu – CS Pandurii.

    Luptătorul gorjean Eduard Popescu a câștigat Cupa României de Juniori la categoria 125 de kg.

    În lupta pentru trofeu, Eduard Popescu a trecut de alţi cinci luptători. În finală, Eduard l-a învins pe Marko Molnar, component al CS Phoenix Buziaş. „Competiția a fost una de amploare, având în vedere numărul mare de participanți, toți fiind pregătiți pentru a cuceri titlul de campion. Concurența la categoria mea de greutate a fost una mare, deoarece toți adversarii mei au fost motivați și ambițioși pentru a obține un loc bun în clasament. Pentru mine mine acest titlu este destul de important, deoarece mă motivează să muncesc și mai mult, pentru a avea rezultate excelente în continuare”, a  spus luptătorul Eduard Popescu. Luptătorul gorjean vrea să îşi treacă în palmares şi alte titluri: „Nu vreau să mă opresc aici. Obiectivul meu este să repet această reușită si la concursurile următoare”.

    Sportivul este pregătit de Mădălin Gorjanu şi Ştefan Tănase, Eduard Popescu,a fost cel mai bun la categoria sa de greutate.

    „Mă simt norocos că am lângă mine persoane care mă ajută“

    Luptătorul gorjean Alexandru Beşliu şi-a trecut în cont un nou trofeu la nivel de juniori la categoria 97 de kg. Competiția a avut loc la Putna, în județul Suceava. Peste 250 de sportivi s-au luptat pentru un loc pe podium. Luptătorul nostru s-a impus în finala categoriei 97 kg în fața lui Cătălin Irimia de la CSM Craiova, cucerind astfel Cupa României la categoria sa de greutate.

    „Nu a fost deloc ușor să obţin acest titlu, dar cum am promis la plecarea către Putna, am revenit acasă cu trofeul Cupa României. Mă simt norocos că am lângă mine persoane care mă ajută în pregătirea mea sportivă, atât din punct de vedere fizic, cât şi din punct de vedere psihic, şi aici fac referire la antrenorii care se luptă din greu să mă pregătească pentru a-mi menţine primul loc pe podium”, a spus Alexandru Beşliu, pentru site-ul Clubului Sportiv Municipal Târgu Jiu.

     

    Te-ar mai putea interesa

    LĂSAȚI UN MESAJ

    Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
    Introduceți aici numele dvs.

    Ultima oră!

    Comentarii recente

    error: Content is protected !!
    %d blogeri au apreciat: