spot_img
7.1 C
Târgu Jiu
joi, aprilie 25, 2024
Altele
    AcasăNews AlertDoi panduri la naţională !

    Doi panduri la naţională !

    – Brata şi Matei au fost selecţionaţi pentru o acţiune a echipei naţionale de tineret în Turcia

    Chiar dacă nu au rupt gura târgului în campionat, jucătorii de la Pandurii sunt căutaţi. Mutarea lotului echipei Internaţional Piteşti la Târgu Jiu a fost un succes, o afacere bună pentru gorjeni. Atâta timp cât jucătorii aduşi de la Internaţional sunt tineri şi bine cotaţi pe piaţă, este de aşteptat ca oltenii să scoată bani frumoşi cu aceşti jucători. În plus, unii dintre ei au intrat în atenţia selecţionerului de la naţionala de tineret, Emil Săndoi convocând deja doi fotbalişti pentru o acţiune care va avea loc săptămâna viitoare.

    Amical la Manisa

    Gabi Matei şi Ciprian Brata au primit scrisorile de convocare la echipa naţională de tineret în cantonamentul din Antalya. „Sunt fericiţi, e şi normal. Dar nu doar jucătorii sunt fericiţi ci şi noi oficialii. E foarte important pentru o echipă ca noi să avem jucători la echipa naţională”, a declarat Temelescu. Acesta spune că cei doi panduri vor părăsi cantonamentul echipei de club în dimineaţa zilei de 7 februarie. „În data de 7 februarie cei doi trebuie să fie la Izmir. O să fie acolo şi cel mia probabil o să şi joace în amicalul contra Turciei”, a mai spus Temelescu.
    Jocul amical dintre Turcia şi România se va disputa în ziua de miercuri, 9 februarie, pe stadionul „19 Mayis” din Manisa, localitate aflată la 40 km de Izmir. Partida va începe la ora locală 17:30, aceeaşi ca şi la Bucureşti.

    „Avem tineri valoroşi”

    Vicepreşedintele pandurilor, Viorel Temelescu se felicită pentru alegerile făcute în vară. „Avem tineri valoroşi şi faptul că au fost chemaţi la naţională e o dovadă că avem tineri buni, care promit şi care pot ajunge mari. Nu doar Brata şi Matei au ajuns la naţionala de tineret, în toamnă acolo a fost şi Chiricheş care nu ne-a făcut deloc de râs”, a încheiat Temelescu.

    Te-ar mai putea interesa

    LĂSAȚI UN MESAJ

    Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
    Introduceți aici numele dvs.

    Ultima oră!

    Comentarii recente

    error: Content is protected !!
    %d blogeri au apreciat: