spot_img
18.5 C
Târgu Jiu
miercuri, aprilie 24, 2024
Altele
    AcasăNews AlertDoi panduri monitorizaţi pentru echipa naţională

    Doi panduri monitorizaţi pentru echipa naţională

    Pintilii şi Chiricheş au fost urmăriţi de secundul lui Victor Piţurcă, Gabi Boldici

    Pandurii a jucat frumos contra CFR-ului. Fiind considerat unul din meciurile etapei mulţi oameni de fotbal au venit pentru a vedea duelul dintre gorjeni şi ardeleni. Astfel, în tribune au fost văzuţi selecţionerul tineretului Emil Săndoi, dar şi secundul lui Piţi, Gabi Boldici. Fiecare a avut de lucru monitorizând jucători pentru echipele naţionale.

    Cu ochii pe gorjeni

    Din tabăra CFR-ului singurul jucător care a putut fi văzut la lucru a fost Gabi Mureşan. În rest, Costa a trimis în teren doar jucători străini. De partea opusă, Petre Grigoraş a mizat pe sânge românesc, şase din cei 11 jucători fiind români. Din cei şase, cel puţin doi sunt în vederile lui Victor Piţurcă, Mihai Pintilii şi Vlad Chiricheş făcând parte din lotul lărgit al naţionalei noastre. Mai mult, cei doi au jucat bine, aşa că la urechile lui Piţi vor ajunge doar lucruri bune, iar şansele ca cei doi să fie în lotul pentru meciul cu Franţa cresc. Deocamdată, Piţi nu s-a decis pe cine va selecţiona din ţară, abia săptămâna viitoare antrenorul urând a anunţa lista cu jucătorii din Liga 1 care vor face parte din lotul pentru meciurile echipei reprezentative.

    Căpitanul pandurilor, Mihai Pintilii ştia că a fost urmărit la acest meci, însă spune că acest lucru nu l-a afectat în niciun fel. „A fost o victorie meritată după jocul pe care l-am prestat. Suntem bucuroşi că am obţinut cele trei puncte şi îmi felicit colegii pentru că am făcut un meci bun. Cred că Gabi Boldici a avut ce vedea, noi ne-am făcut treaba şi el decide dacă ne convoacă sau nu. Noi ne-am făcut treaba pe teren şi acum aşteptăm roadele. Noi la fiecare meci ne vedem de treaba noastră, am vrut cele trei puncte, am fost mai buni şi am câştigat, mulţumim la Dumnezeu şi dorim să o ţinem tot aşa”, a spus Pintilii.

    Şi celălalt jucător aflat în vizorul lui Piţi, Vlad Chiricheş era mai mult mulţumit de victorie decât de faptul că are şanse de-a prinde naţionala. „E o victorie foarte mare, am făcut un joc bun mai ales prima repriză după care am încercat să conservăm rezultatul şi a ieşit bine pentru noi. Nu cred că Gabi Boldici ne-a urmărit numai la acest meci, a fost şi al alte meciuri şi cred că a avut ce să vadă. În ceea ce priveşte naţionala, nu ştiu dacă o să joc la meciul cu Franţa, sunt realist şi sper să ajung cât mai sus. Sper ca cei care mă urmăresc, de la naţională sau de la Steaua, să fie mulţumiţi, important e să fac meciuri bune de la iarnă încolo la Steaua. Sunt fotbalist şi joc la echipa la care sunt acum şi sper să o fac cât de bine pot”, a spus Chiricheş. Acesta merge mai departe şi spune că echipa sa este o nucă tare pentru CFR, echipă ce are un complex în faţa oltenilor. „CFR Cluj e o echipă foarte bună, au venit după un insucces şi erau motivaţi să joace bine dar noi am făcut un meci mai bun şi am câştigat. Cred că suntem naşii CFR-ului, n-au prea câştigat cu noi, au mai câştigat pe aici dar mai mult noi şi avem rezultate bune cu ei. Trebuie să câştigăm şi sâmbătă la Sibiu, sper să facem un meci la fel de bun şi să luăm cele trei puncte”, a mai spus şi Chiricheş.

    Te-ar mai putea interesa

    LĂSAȚI UN MESAJ

    Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
    Introduceți aici numele dvs.

    Ultima oră!

    Comentarii recente

    error: Content is protected !!
    %d blogeri au apreciat: