spot_img
10.7 C
Târgu Jiu
vineri, aprilie 19, 2024
Altele
    AcasăNews Alert"Ne dorim și ne putem califica în Europa League"

    „Ne dorim și ne putem califica în Europa League”

    Ioan Hora este una din mutările cele mai importante de la Pandurii din această vară. Este un fotbalist care a confirmat chiar în Liga 1 că are valoare, așa că gorjenii își pun speranțele în evoluția fotbalistului care a impresionat la ASA Tg. Mureș. „Am adus trei oameni de atac ce reușesc să marcheze în medie fiecare 10 goluri pe sezon. E vorba de Wellington, Khalouta și Hora”, spunea Narcis Răducan la prezentarea celor trei. Așa că pretențiile ofensive sunt mari de la cei trei jucători. „Pot să spun că m-am adaptat, din mers, obligat, forțat”, spune Ioan Hora.

    sport-01-30

    În căutarea ritmului de joc

    Fotbalistul care în trecut a mai evoluat pentru ASA Tg. Mureș a venit la Pandurii total nepregătit, direct din vacanță. Ratând și stagiul de pregătire din Olanda, fotbalistul a trebuit să o ia de jos cu pregătirea. „Acum sunt ok din punct de vedere fizic. Cum a spus și Mister (n.red. Edi Iordănescu) nu pot să fac ce au făcut colegii mei în cantonament pentru că m-ar da peste cap. Trebuie să o iau încet-încet cu pregătirea”, susține Hora. Jucătorul recunoaște și faptul că echipa lui nu este în cea mai bună perioadă. „Nu suntem la parametrii foarte buni, dar la fel sunt și la celelalte echipe, de asta și atâtea remize. Sper să ne intrăm cât mai repede în ritm și să acumulăm puncte. De asta avem nevoie”, a mai punctat Hora.

    Vede echipa sus

    Întrebat de obiectivul echipei sale, fotbalistul de atac al pandurilor spune că estre normal ca la Târgu Jiu să se vorbească de play-off, primele 6 locuri ale Ligii 1. „Văd echipa în play-off. Ne dorim și cred că și putem să realizăm calificarea în Europa, dar că trebuie să ne intrăm mai repede în ritm. Toate echipele suferă pentru că vacanța a fost scurtă, perioada de acumulări la fel, și e normal ca echipele să nu aibă ritm”, spune Ioan Hora. Încrezător în forțele echipei lui, mijlocașul ofensiv este sigur că pe lângă prestațiile bune vor veni și rezultatele pe măsură. „Trebuie să ne ridicăm la standardele pe care le cere Mister. Ne vom clasa pe loc de play-off. Cu această etapă trebuie să ne dăm drumul, avem nevoie de puncte și trebuie să le acumulăm”, a mai punctat Hora.

    „Important e să câștigăm”

    În declarațiile făcute, Ioan Hora vorbește și despre obiectivele personale. „Îmi doresc să marchez cât mai multe goluri, dar nu e important să înscriu eu. Este important să câștige echipa. În benzi mă simt cel mai bine. Dacă e nevoie joc și în poartă, doar să câștigăm”, a comentat fotbalistul. În plus, Ioan Hora susține că echipa olteană poate fi o rampă de lansare pentru el. „Aici am dat peste oameni profesioniști, sper să realizăm ce am realizat anul trecut la Mureș. Sper ca și la ASA să se rezolve aceste probleme pentru că e o echipă frumoasă acolo. Pandurii e o nouă provocare pentru mine. Vreau să termin cu Pandurii cât mai sus, și apoi vedem”, a încheiat Ioan Hora.

    „Nu aș putea spune că suntem mulțumiți cu 4 puncte. Ne doream mai mult. La Timișoara a ieșit bine, cu Steaua nu a ieșit cum trebuie, iar cu Voluntari un punct e mai bun decât nimic. Avem o perioadă de acomodare pentru cei nou veniți, nu e ușor să schimbi 12 jucători din 25. Sunt jucători de calitate, nu au venit de pe stradă, așa că într-un timp relativ scurt să se pună la punct și să avem rezultate”, Narcis Răducan, președinte Pandurii

    Te-ar mai putea interesa

    LĂSAȚI UN MESAJ

    Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
    Introduceți aici numele dvs.

    Ultima oră!

    Comentarii recente

    error: Content is protected !!
    %d blogeri au apreciat: