spot_img
10.5 C
Târgu Jiu
sâmbătă, aprilie 20, 2024
Altele
    AcasăNews AlertDouă accidentări la Timișoara, în echipa de baschet feminin U18 a CSM...

    Două accidentări la Timișoara, în echipa de baschet feminin U18 a CSM Târgu Jiu

     

    Echipa de baschet feminin U18 a CSM Târgu Jiu a participat, săptămâna trecută, la Turneul Final B, la Timișoara, care s-a desfășurat în perioada 11-15 mai. Din păcate, accidentările au dat peste cap obiectivul gorjencelor, care sperau să urce pe podium.

    Pentru Grupa U18 a CSM Târgu Jiu, pregătită de profesorul Toma Popescu, a fost ultimul turneu din acest sezon, unde au fost înregistrate trei înfrângeri și o victorie.

    „Accidentările din debutul turneului au dat peste cap obiectivul grupării gorjene, care spera să se claseze pe podium la turneul din Banat.

    Au plecat cu gânduri mari la turneul de pe Bega, dar accidentările, survenite chiar pe parcursul primei partide, au dat peste cap planurile formației din Târgu Jiu. Două dintre jucătoarele de bază ale grupării gorjene s-au accidentat în meciul de debut cu formația gazdă, Poli Timișoara. Până la momentul accidentărilor, soarta meciului nu era tranșată, confruntarea fiind una destul de echilibrată. Ulterior, misiunea gazdelor a devenit una mult mai ușoară, iar Poli s-a impus pe final de meci la 20 de puncte, scor 62-42.

    Cu un efectiv redus după problemele medicale apărute în lot, gorjencele au făcut, totuși, un meci foarte bun contra echipei CSU Brașov, pierdut, însă, la mare luptă. Ardelencele s-au impus pe final de partidă, cu 75-69. Elevele lui Toma Popescu nu au vrut să plece din Banat cu mâna goală, așa că s-au mobilizat exemplar pentru meciul cu LPS Viitorul Pitești, pe care l-au câștigat fără probleme, scor 69-37.

    Ultima partidă, în care CSM Târgu Jiu a întâlnit CSM Miercurea Ciuc, a fost una extrem de echilibrată și disputată, decisă pe final de joc. Doar ghinionul a făcut ca echipa din Târgu Jiu să piardă acest meci. Gruparea din Miercurea Ciuc s-a impus, la limită, scor 51-50 și credem cu tărie că, dacă CSM Târgu Jiu ar fi avut tot lotul apt, cu siguranță lucrurile ar fi stat cu totul altfel la turneul din Banat“, a transmis clubul CSM Târgu Jiu.

    „Au luptat la fiecare meci”

    Toma Popescu, antrenor U18 CSM Târgu Jiu, a precizat că jocul a fost marcat de accidentări:

    „Din păcate pentru noi, ultimul turneu din acest sezon nu a fost lipsit de incidente. Astfel, la primul meci, cel cu Poli, două fete din lotul nostru, titulare în echipă, au părăsit terenul accidentate. În aceste condiții au mai rămas doar 8 fete apte de joc și a fost extrem de greu să continuăm partida și turneul la nivelul dorit. În momentul accidentării fetelor, Poli avea doar 5 puncte avans și se putea întâmpla orice până la finalul meciului, dacă aveam tot lotul apt. Ieșirea celor două a dat peste cap angrenajul echipei și echipa gazdă a reușit să câștige.

    A urmat meciul cu CSU Brașov, în care fetele au făcut un meci extraordinar, dar, din păcate, rotația scurtă de pe bancă ne-a costat pe final de meci și am pierdut la 7puncte. Chiar și în aceste condiții, fetele au reușit să treacă, sâmbătă dimineața, de LPS Viitorul Pitești, într-un meci pe care l-am controlat fără probleme.

    În aceași zi de sâmbătă, după-amiază, am cedat la 1 pct. în fața celor de la Miercurea Ciuc, la capătul unui meci foarte echilibrat pe care am fost foarte aproape să-l câștigăm.

    În condițiile date, sunt mulțumit și le felicit pe fete pentru modul în care s-au mobilizat și au luptat la fiecare meci”.

     

     

    Te-ar mai putea interesa

    LĂSAȚI UN MESAJ

    Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
    Introduceți aici numele dvs.

    Ultima oră!

    Comentarii recente

    error: Content is protected !!
    %d blogeri au apreciat: