spot_img
16.5 C
Târgu Jiu
vineri, aprilie 26, 2024
Altele
    AcasăNews AlertDouă gorjence vor la Jocurile Olimpice de la Londra

    Două gorjence vor la Jocurile Olimpice de la Londra

    Elena Moagă şi Georgiana Dragotoiu sunt două atlete de la CS Pandurii care trag tare pentru a ajunge la cea mai importantă competiţie sportivă, Jocurile Olimpice. În 2012, Olimpiada se va desfăşura la Londra, oraş în care cele două gorjence visează să concureze alături de cei mai tari atleţi ai lumii. „Nu ne e teamă, nu ne sperie Olimpiada”, spune Elena Moagă. Totuşi, până a ajunge să concureze acolo, cele două atlete mai au de tras, adică trebuie să facă baremul de timp.

    La opt minute de vis !

    Georgiana Dragotoiu aleargă la orice concurs de maraton în speranţa că va face timpul pentru calificarea la Olimpiadă. „Baremul e de 2 ore şi 43 de minute, iar timpul meu e de 2 ore şi 51 minute. Sunt la opt minute de barem. Facem tot posibilul să ajungem la Olimpiadă. Ar fi un vis. Sper să mă calific la Jocurile Olimpice pentru proba de maraton”, spune Georgiana Dragotoiu. Aceasta e mulţumită de stadiul în care este. „Am participat la două concursuri de Maraton şi sunt mulţumită de rezultate. Mulţumesc Direcţiei de Sport pentru cantonamentul de la Săcelu care s-a dovedit a fi foarte util, dar şi indemnizaţiilor de efort. Sper prin rezultate să-i mulţumim şi pe cei care ne ajută”, a spus Dragotoiu.

    Şi Elena Moagă visează la marele concurs de anul viitor. „Mai am puţin până ajung la Olimpiadă. Le mulţumesc şi eu celor de la Direcţie pentru ajutor. Am o medalie de aur la Balcaniadă, am câştigat şi un semi maraton în Macedonia şi am şi un loc 3 la Niş. Referitor la Olimpiadă nu-mi este teamă. Sper să prind Olimpiada din 2012. Noi avem multe medalii iar acum vrem să ajungem să ne luptăm la cea mai importantă competiţie, Olimpiada de la Londra”, a comentat şi Elena Moagă.

    „Sportive de excepţie”

    Antrenorul celor două atlete, Ion Bură îşi laudă elevele. „Atât Elena cât şi Georgiana sunt nişte sportive de excepţie. Au o evoluţie bună, ambele sunt aproape de îndeplinirea baremului de calificare la Olimpiadă. Sunt sigur că vor reuşi să se califice. Sunt două sportive foarte bune şi serioase care nu urmăresc niciodată să fenteze antrenamentul”, a spus şi Ion Bură.

    Lăudaţi de Direcţia de Sport

    Atleţii sunt mândria Gorjului. Aşa că cei de la Direcţia de Sport şi Tineret remarcă rezultatele atleţilor gorjeni. „Aducem laude publice pentru eforturile depuse şi rezultatele obţinute de atleţii gorjeni în aceste prime şase luni. Îi felicit pe campionii noştri pentru că prin sport ne facem cea mai bună reclamă”, a spus Horaţiu Gorun, şeful de la Direcţia de Sport şi Tineret Gorj. Această direcţie a ajutat prin oferirea de indemnizaţii atleţii gorjeni, dar şi prin sponsorizarea unui stagiu de pregătire la Săcelu pentru grupa de performanţă de atletism de la Pandurii. „Fără acel cantonament nu ştiu dacă am fi avut rezultate aşa de bune. De aceea le mulţumim din suflet celor de la Direcţie”, a mai spus Bură.

    Te-ar mai putea interesa

    LĂSAȚI UN MESAJ

    Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
    Introduceți aici numele dvs.

    Ultima oră!

    Comentarii recente

    error: Content is protected !!
    %d blogeri au apreciat: