Acasa / Headlines / Două noi secții la Clubul Sportiv Municipal Târgu Jiu

Două noi secții la Clubul Sportiv Municipal Târgu Jiu

Clubul Sportiv Municipal (CSM) Târgu Jiu va avea noi secții. Este vorba de volei și atletism. „S-a aprobat în Comitetul Director afilierea a încă doi noi secții din anul 2020-2021, adică din vară, a secției de atletism și a celei de volei“, a spus Robert Bălăeț.

Acesta spune că este posibil să se intre într-o colaborare cu Clubul Pandurii, unde sunt mai mulți sportivi care sunt campioni naționali. „Poate să facem ceva ca să-i ajutăm pe acei campioni, pentru că jucătorii pot avea o dublă legitimare“, a precizat Bălăeț.

De câte angajări mai este nevoie la CSM Tg-Jiu

De asemenea, directorul CSM Târgu Jiu vrea ca în acest an să mai fie făcute cinci angajări: „O să fie nevoie de angajarea a încă două persoane, fiind vorba de doi experți sportivi pentru noile secții. La club nu există jurist și este nevoie de o persoană angajată. De asemenea, noi nu avem un magazioner. Se ocupă de aceste aspecte experții sportivi, ceea ce nu este în regulă. Am mai solicitat angajarea unui contabil, pentru că cel pe care îl avem nu face față“, a precizat Robert Bălăeț.

Acesta a spus că a reușit pentru acest an să obțină o sponsorizare importantă de 10.000 de euro pe lună. „Sunt mai multe firme care m-au ajutat. În anul 2020 a venit lângă noi Asociația Oamenilor de Afaceri Gorjeni, care ne oferă un sprijin important. Sper să mai vină societăți alături de noi“, a spus Robert Bălăeț.

Scrie un commentariu

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*