spot_img
9.2 C
Târgu Jiu
miercuri, aprilie 24, 2024
Altele
    AcasăNews AlertDouă variante pentru banca Energiei

    Două variante pentru banca Energiei

    Oficialii echipei de baschet negociază cu doi tehnicieni, un român şi un străin

    Echipa de baschet Energia Rovinari se află în vacanţă, dar asta nu înseamnă că oficialii acestei echipe sunt pe vreo plajă undeva la relaxare. Nicidecum. În aceste zile oficialii echipei Energia se află în negocieri pentru stabilirea componenţei băncii tehnice pentru stagiunea viitoare. „Nu ne grăbim, căutăm cea mai bună variantă”, spune şeful secţiei de baschet de la Energia, Radu Stroescu. Cert este că în această perioadă, gorjenii se află în căutarea unui antrenor, iar „cercul de suspecţi” s-a restrâns la doi, un tehnician român şi unul străin.

    Negocieri cu străinul

    Pentru cei de la Energia zilele următoare sunt extrem de importante. „Când o să avem ceva sigur o să anunţăm opinia publică. Zilele viitoare o să discutăm cu un posibil antrenor, vrem să numim un tehnician în cel mai scurt timp, dar să nu se înţeleagă că suntem presaţi de timp. În următoarele două săptămâni ne dorim să avem un antrenor numit şi instalat”, a comentat preşedintele clubului Energia, Laurenţiu Răuţ. Acesta a detaliat şi a anunţat că nu doreşte să facă public numele tehnicienilor cu care discuită pentru preluarea băncii tehnice. „Avem două variante, un român şi un străin. Ambii au CV-uri bune, interesante, acum rămâne să vedem cu cine ne vom înţelege. În zilele viitoare o să ne întâlnim cu antrenorul străin, vedem ce doreşte şi el, ce vrem şi noi şi apoi ne vom decide”, a mai spus Răuţ care şi-a justificat şi decizia de a nu face publice cele două nume. „Nu are rost să spunem că discutăm cu X sau Y, nu ajută pe nimeni”, a mai declarat Răuţ.

    Stroescu rămâne secund

    Cel care va pregăti Energia în viitorul sezon, primul în care gorjenii vor participa în cupele europene nu va veni ci stafful propriu. Astfel, antrenorul secund al echipei va rămâne Radu Stroescu, în timp ce preparatorul fizic va rămâne grecul adus de Florin Nini anul trecut. Mai trebuie menţionat că cei de la Energia intenţionează să mai aducă în staff şi un fizioterapeut.

    Din cinci au rămas doi

    La început, lista cu posibili antrenori care ar putea antrena Energia a fost compusă din cinci tehnicieni. Rând pe rând au căzut trei variante, motivele cele mai frecvente fiind legate de cerinţele financiare ale antrenorilor. Rămâne de văzut cine va fi ales pentru a conduce Energia în prima experienţă în Europa.

    Te-ar mai putea interesa

    LĂSAȚI UN MESAJ

    Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
    Introduceți aici numele dvs.

    Ultima oră!

    Comentarii recente

    error: Content is protected !!
    %d blogeri au apreciat: