spot_img
4.6 C
Târgu Jiu
sâmbătă, aprilie 20, 2024
Altele
    AcasăNews AlertDouă victorii din următoarele trei meciuri

    Două victorii din următoarele trei meciuri

    Grig: „Aş vrea să câştigăm cel puţin trei puncte în campionat din meciurile cu Steaua şi Astra şi să ne calificăm mai departe în Cupă”

    Vine o perioadă grea pentru pandurii. Jucăm duminică la Steaua, apoi miercuri acasă cu Vişina Nouă şi apoi tot acasă cu Astra Ploieşti. Gorjenii vor să se menţină sus în clasament şi vor să meargă mai departe în competiţia surprizelor. Astfel, Grig nici nu concepe ca această săptămână să nu se termine cu cel puţin două victorii în contul oltenilor.

    Calcule scurte

    Pandurii sunt pe locul 4 în Liga 1. O poziţie super tare la care nimeni nu îndrăznea să viseze la debutul campionatului. Şi totuşi, acest loc din clasament nu este motiv de sărbătoare pentru antrenorul gorjenilor. „Clasamentul este conjunctural după primele şase etape. El te poate duce pe primele locuri, dar tot conjunctural te poate duce şi pe ultimul joc. A fost un început bun de campionat pentru noi. Azi câştigi, mâine poate pierzi. Dar şi dacă pierzi este important cum o faci. Ai ieşit cu capul sus de pe teren că ai făcut totul pentru a scoate un rezultat favorabil sau te simţi jenat că nu ai dat totul din tine şi ieşi cu capul plecat. Niciodată nu vreau ca echipa să iese cu capul plecat de pe teren. Indiferent de rezultat. Mai sunt 28 de etape, multe rău de tot… Dacă era invers şi situaţia în clasament ar fi fost ca acum, am fi fost foarte bucuroşi. Acum meciurile sunt din ce în ce mai grele, adversarii din ce în ce mai puternici. Dacă ne vor prinde nepregătiţi s-ar putea să avem surprize neplăcute”, a mai comentat Grig.

    Tehnicianul nu-şi face planuri pe distanţe mari de timp. Preferă să ia fiecare meci în parte. „Nu mi-am făcut un plan pentru următoarele 5-6 etape. Deocamdată mă gândesc doar la următoarele trei partide, cu Steaua şi Astra în campionat şi meciul de cupă. E un ciclu de o săptămână în care ne-am dori foarte mult să câştigăm cel puţin trei puncte pentru că nu ne dorim să stricăm adevărul acela, e foarte frumos când ai cu plus, şi, bineînţeles să ne calificăm mai departe în Cupa României”, mai spune Grig.

    Complexul lui Grig

    Tehnicianul oltenilor vrea să dea lovitura contra Stelei. Până acum, ca antrenor, Grig nu a reuşit să obţină un rezultat pozitiv pe terenul stelist. „Ca antrenor nu mă pot lăuda cu niciun punct câştigat în deplasare cu Steaua. Dacă pe teren propriu am câştigat contra Stelei cu toate echipele pe care le-am antrenat, din păcate pe teren străin cu Steaua nu am scos niciun punct. Poate a venit vremea să-l scot cu Pandurii. Am avut premiere la Târgu Jiu pentru Pandurii, poate voi face cu Pandurii o premieră şi pentru mine. La Steaua şi la Vaslui n-am reuşit încă să scot puncte ca antrenor. Ca jucător am înscris împotriva Stelei. Am înscris în ’88 la primul meci jucat împotriva Stelei, la un meci la Bacău, meci pe care l-am pierdut cu 3-2, eu am înscris pentru 2-2, dar ne-a înmormântat în minutul 90 Belodedici. Am înscris şi pentru Farul contra Stelei, când am învins cu 3-0”, mai spune Grigoraş.

    Joacă Chiricheş?

    Un singur semn de întrebare are Grig înaintea meciului cu Steaua. Dacă îl va folosi pe Vlad Chiricheş, jucător care din iarnă va ajunge la Steaua. „Dacă el are curaj să joace, de ce să nu-l utilizez. E jucătorul pandurilor până în iarnă, e plătit de noi, de ce să nu joace? E şi el pus într-o situaţie. Am discutat cu el, l-am întrebat dacă are curaj şi tupeu să joace ca să nu-l deranjeze pe barosan (n.red: Gigi Becali). A zis că joacă, dacă voi vedea o undă de îndoială sau neîncredere nu o să fie nicio problemă şi îl înlocuiesc. E jucător profesionist şi trebuie să joace la echipa care îl plăteşte. Prin contract e obligat să joace la noi. Singura problemă este dacă Vlad Chiricheş va avea reţineri în a evolua 100 %, dar după discuţia avută cu el cred că va intra şi va juca fără probleme. Eu îi acord încredere totală. Indiferent dacă va greşi, sub nicio formă nu voi considera că a făcut-o intenţionat. Greşeala este omenească şi i se poate întâmpla oricui”, a mai spus Grigoraş.

    Te-ar mai putea interesa

    LĂSAȚI UN MESAJ

    Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
    Introduceți aici numele dvs.

    Ultima oră!

    Comentarii recente

    error: Content is protected !!
    %d blogeri au apreciat: