spot_img
10.6 C
Târgu Jiu
vineri, aprilie 26, 2024
Altele
    AcasăHeadlinesDresaj cu pechinezi!

    Dresaj cu pechinezi!

    Pandurii a umilit la joc liderul Dinamo, însă pe tabelă a fost un egal mincinos

    Stadion „Municipal” Târgu-Jiu, spectatori: 7.500

    Au marcat: Viera (6), Pintilii (81 – penalti) / Dănciulescu (16), M. Niculae (29)

    Pandurii: Mingote – Unguruşan, Viera, Cardoso (73 Al. Grigoraş), Vlad – Voiculeţ, Pintilii, Nistor – Maxim (78 R. Dumitru), Batin, Ibeh (73 Lemnaru). Antrenor: Petre Grigoraş.

    Dinamo: Bălgrădean – Luchin, D. Grigore, Moţi, Scarlatache – L. Rus, D. Kone, C. Munteanu, Alexe – Dănciulescu, M. Niculae. Antrelor: Liviu Ciobotariu.

    Cartonaşe galbene: Unguruşan (7), Pintilii (31), Grigoraş (89) / L. Rus (23), D. Kone (57), C. Matei (72 şi 90+1)

    Cartonaşe roşii: Voiculeţ (67) / C. Matei (90+1)
    Arbitri: Ovidiu Haţegan – Zoltan Szekely, Octavian Şovre.

    Pandurii a continuat să joace fotbal. Din nou suntem apreciaţi în Liga 1. Evoluţia bună a elevilor lui Grig din turul campionatului continuă şi în retur în efectiv mai redus. Ultima victimă, Dinamo. Deşi au venit din postura de lideri ai României, „câinii roşii” fioroşi au fost transformaţi la Târgu-Jiu în pechinezi. Oltenii au făcut efectiv dresaj cu aceşti pechinezi, i-au dominat chiar având un om în minus, Dinamo umilindu-se prin simplul fapt că a tras de timp pentru a smulge un egal. Atitudine de echipă măruntă. Nu se poate să fii liderul României şi să joci aşa de slab! S-a terminat 2-2, însă, Pandurii merita victoria.

    Meciul de la Târgu-Jiu a început sub euforia fotbalului total jucat de pandurii. Gazdele s-au aruncat în atac din prima secundă, iar în secunda 40 gazdele puteau marca, dar Bălgrădean s-a opus. Viera a fost şi el aproape de gol în minutul 5, însă în minutul 6 ivorianul a marcat cu capul. Gazdele au continuat să joace pe atac, iar fragila apărare a gafat. Cardoso a respins greşit o minge, iar Dănciulescu a egalat la finalul primul sfert de oră. Contrar cursului jocului, pentru că echipa care a avut posesie şi ocazii era Pandurii, oaspeţii de la Dinamo au dat lovitura la o nouă gafă a fundaşilor centrali. Viera a pierdut o minge la mijlocul terenului, iar Marius Niculae a marcat pentru 1-2. Un scor mai mincinos nu se putea. Două erori în apărare, două goluri primite. Gazdele au continuat să atace, Dinamo să se apere ca o echipă depăşită la nivelul fotbalistic. Şi au mai ieşit câteva ocazii mari, Batin şut slab din postura de singur cu Bălgrădean fiind cea mai mare situaţie de gol. La pauză a fost 1-2, rezultat nedrept. După odihnă, Pandurii a continuat să forţeze, Pintilii şi Maxim trimiţând mingea pe lângă buturile dinamoviste. Pe val, oltenii au fost stopaţi de arbitrul Haţegan care l-a eliminat greşit pe Voiculeţ pentru un presupus fault la centrul terenului. Chiar şi cu un om în minus oltenii au jucat tot pe atac, iar Batin din nou singur cu Bălgrădean a ratat egalarea. Oaspeţii au tras de timp cât au putut, iar Pandurii deşi juca cu un om mai puţin arăta o formă sportivă de invidiat. În minutul 81, Kone l-a oprit din acţiune pe Lemnaru, s-a dictat penalti iar Pintilii a egalat. Gazdele au rămas tot în avanposturi dornice să câştige meciul, dar Roberto Dumitru sau Vlad au irosit ocazii bune. S-a încheiat 2-2, rezultat ce-i mulţumeşte pe dinamovişti care au şi rămas liderii României.

    Te-ar mai putea interesa

    LĂSAȚI UN MESAJ

    Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
    Introduceți aici numele dvs.

    Ultima oră!

    Comentarii recente

    error: Content is protected !!
    %d blogeri au apreciat: