spot_img
14.7 C
Târgu Jiu
sâmbătă, aprilie 20, 2024
Altele
    AcasăNews AlertDroppa - suspendat? Hora - vândut?

    Droppa – suspendat? Hora – vândut?

    Dileme greu de lămurit: câţi jucători vor mai părăsi echipa?

    Clubul Pandurii este asaltat cu procese, jucătorii apelând la comisiile Ligii pentru a-şi primi ultimele salarii pe lunile scurse din acest an. Inexplicabil, până acum jucătorii şi-au primit doar drepturile din prime, Narcis Răducan oferind mai întâi banii din prime, lăsându-i pe jucători să apeleze la comisii pentru a-şi lua banii din salarii. O măsură contestată, însă asumată de Răducan cu avizul celor care finanţează. În acest moment, Pandurii are mari probleme, majoritatea jucătorilor dând clubul în judecată pentru a-şi primii banii. Mai sunt şi vreo două speţe în care jucătorii îşi cer drepturile salariale plus dezlegarea de a pleca la alte echipe, adică de-a deveni liberi de contract.

    sport-02-6

    Mrzljak vrea să plece

    Mrzljak şi Droppa au fost cei mai vehemenţi jucători din lotul pandurilor în ceea ce priveşte viitorul lor. Filip Mrzljak a mers la comisiile federale pentru a-şi cere drepturile salariale restante pe patru luni de zile, iar croatul a mai cerut şi ruperea contractului. În mod cert comisiile îi vor da dreptate jucătorului în ceea ce priveşte primirea banilor, situaţie în care am putea asista şi la ruperea contractului. Ar fi o adevărată lovitură în conturile pandurilor pentru că Filip Mrzljak este unul din puţinele produse pe care gorjenii pot emite pretenţii să ia ceva bani. Însă, dacă comisiile îl vor declara liber, atunci Mrzljak va pleca gratis de la Pandurii.

    Droppa, unde-i Droppa?

    Un caz interesant este cel al lui Lukas Droppa. Fotbalistul nu s-a prezentat la reunirea pandurilor, în continuare este absent nemotivat, ceea ce îi face pe gorjeni să-l suspende pe fotbalist pe toată durata contractului. Surprinzător, Droppa nu a reclamat Pandurii la comisiile din România, însă s-ar putea ca jucătorul să fi apelat direct la comisiile de la FIFA prin care va solicita primirea banilor restanţi, dar şi ruperea contractului cu echipa târgujiană. Deocamdată, gorjenii nu au primit nici un semnal de la Droppa…

    Mai pleacă Hora?

    Un alt semn de întrebare este legat de viitorul lui Ioan Hora. Atacantul pandurilor, golgheterul Ligii 1 se află în continuare cu Pandurii în cantonament în Slovenia, negocierile pentru plecarea atacantului spre o altă echipă fiind suspendate. Sau cel puţin asta pare să se întâmple, pentru că informaţii utile şi concrete vin foarte greu dinspre Narcis Răducan. În această vară, gorjenii şi-au fixat o ţintă în a-l vinde pe Hora, însă până acum, deşi a trecut mult timp de la anunţul oficial că Hora este de vânzare nu au existat decât discuţii. Problema este că târgujienii aşteaptă să-l vândă pe Hora pentru a mai face rost de bani care să fie apoi folosiţi mai departe pentru achiziţionarea de alţi jucători, sau pentru achitarea datoriilor către foştii componenţi. Din păcate, Hora nu a mai fost vândut, probabil se vor intensifica discuţiile în perioada următoare, dar asta nu avantajează deloc Pandurii.

    Procese multe

    Din păcate, Pandurii se confruntă cu o situaţie care poate avea repercusiuni chiar în acest campionat. În condiţiile în care gorjenii sunt asaltaţi de procese, în toamnă echipa ar putea ajunge într-o situaţie absolut disperată, aceea de a fi depunctată pentru neplata datoriilor, ceea ce ar fi echivalentul dezastrului. Deocamdată este doar un semnal de alarmă care dacă nu va fi interpretat aşa cum trebuie ar putea avea repercusiuni grave… Sistarea finanţării de către CEO a dat peste cap totul la Pandurii. Până acum, oficialii de la Pandurii nu au reuşit să aducă sau să găsească un alt sponsor pentru echipă astfel încât să se mai acopere din acea gaură lăsată de CEO. Dar, până acum nimic…

    Te-ar mai putea interesa

    LĂSAȚI UN MESAJ

    Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
    Introduceți aici numele dvs.

    Ultima oră!

    Comentarii recente

    error: Content is protected !!
    %d blogeri au apreciat: