spot_img
10.7 C
Târgu Jiu
vineri, aprilie 19, 2024
Altele
    AcasăNews AlertDuel: olteni versus moldoveni!

    Duel: olteni versus moldoveni!

    E timpul pentru victorie, Pandurii nu are voie să facă vreun pas greșit în meciul cu CSMS Iași. Târgujienii sunt obligați să câștige acest duel cu moldovenii pentru a rămâne în plutonul fruntaș, însă și moldovenii au planurile lor. Pandurii și Iașiul sunt două echipe care ocupă în acest moment poziții de play-off, însă rămâne de văzut dacă și la final cele două echipe vor rămâne în primele șase locuri.

    sport-01-31

    „Va fi greu”

    CSMS Iași este o echipă grea, o echipă care putea încurca și finalul sezonului și să trimită titlul în Ardeal. Cei de la Iași formează o echipă demnă de luat în seamă, echipă ce poate da multe calcule peste cap. Edi Iordănescu a urmărit cele trei meciuri ale moldovenilor din acest start de sezon și a observat faptul că moldovenii sunt greu de învins. „Iașiul e un adversar neînvins, cu omogenitate. Și returul trecut a pierdut greu jocuri, primește greu goluri, asta dă siguranță și încredere echipei. Ce a fost în campionatul trecut când noi i-am învins cu 5-2 a fost o conjunctură, ei au avut absenți, datele problemei erau cu totul altele. Acum e început de sezon, sunt motivați, au primit un singur gol dintr-un penalti discutabil. Cu greu îți poți crea ocazii cu ei, sunt pragmatici, dau dovadă de multă încredere. Au crezut până în ultima clipă și fotbalul i-a răsplătit la meciul cu Petrolul”, a declarat Iordănescu. Astfel, acesta prevede o partitură închisă a moldovenilor. „Nu ne așteaptă un joc ușor, va fi dificil, Iașiul în deplasare mizează pe siguranță, pe joc defensiv plus tranziția pozitivă. Noi trebuie să punem mingea jos, să construim, asta ne propunem în toate jocurile. Noi am avut probleme cu echipele care au refuzat jocul, care s-au masat și în fața cărora nu ne creăm ocazii”, a declarat Iordănescu.

    Apel la fani

    Meciul se va juca din nou la Severin, acolo unde în primul joc gorjenii s-au simțit ca în deplasare. „Acesta este adevărul, la primul meci m-am simțit ca în deplasare. Eu nu pot condamna, fiecare are dreptul la opinii, când vine Steaua sau Craiova ne cam simțim ca în deplasare. Sper ca împotriva altor echipe să simțim că jucăm acasă”, spune Iordănescu. Și președintele Narcis Răducan a comentat acest subiect. „Nu jucăm nici acasă, va fi un meci echilibrat dar pe care ne-am dori să-l câștigăm, sper să nu ieșim din zona verde, din primele 6 locuri până la finalul sezonului”, a mai punctat Răducan. Ei bine, tehnicianul a comentat și ora de programare a jocului, 18.30, atunci când vor fi peste 30 de grade în termometre. „Ce putem face? Nu putem schimba ora jocului. Televiziunile dau bani, echipele își asigură traiul din banii de la tv. Dacă ar fi după mine aș vrea să jucăm doar de la 9 seara. Trebuie să ai ritm, trebuie să ne adaptăm, temperatura e ridicată. Jucăm acasă, trebuie să impunem un ritm bun, nu trebuie să fim previzibili”, a mai punctat Edi Iordănescu.

    „Avem calitate”

    Și președintele pandurilor, Narcis Răducan a vorbit despre acest joc contra moldovenilor. „Este un meci dificil. La prima vedere pentru cei neavizați ar însemna un meci ușor pentru că ultima partidă s-a încheiat la un scor mare. Ne-am dori să se întâmple, dar nu știu dacă se va putea. Sunt o echipă omogenă care respectă filosofia de fotbal a antrenorului italian și care a început bine campionatul. Noi avem calitate dar nu ne putem exprima la capacitate maximă. Va fi dificil”, a punctat Răducan.

    „Cu această etapă trebuie să ne dăm drumul, avem nevoie de puncte și trebuie să le acumulăm. Iașiul e o echipă incomodă, au un antrenor italian, dar cred că noi vom face un meci bun, ne lipsește în ultimii 30 de metrii golul”, Ioan Hora, jucător Pandurii

    „Ne așteaptă un meci dificil, dar ne gândim la victorie”, Paul Anton, mijlocaș Pandurii

    „Sper ca publicul să fie de partea noastră, să ne încurajeze. Avem nevoie de această victorie”, Alexandru Ciucur

    Te-ar mai putea interesa

    LĂSAȚI UN MESAJ

    Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
    Introduceți aici numele dvs.

    Ultima oră!

    Comentarii recente

    error: Content is protected !!
    %d blogeri au apreciat: