spot_img
7.1 C
Târgu Jiu
joi, aprilie 25, 2024
Altele
    AcasăNews AlertDuel tare pentru Pandurii

    Duel tare pentru Pandurii

    Gorjenii vor să bată Viitorul pe3ntru a avea un viitor mai liniştit din punct de vedere fotbalistic

    Pandurii-Viitorul se joacă vineri seara la Severin. Un duel interesant, un meci care se joacă chiar de ziua de naştere a lui Răducan. „Vreau ca la finalul zilei să fiu bucuros”, a declarat sărbătoritul zilei, Narcis Răducan. Acesta merge mai departe şi vorbeşte despre meciul cu Viitorul, un joc de 1X2. „Viitorul şi-a creat profilul unei echipe foarte bune, incomode pentru marile puteri. Era o echipă care la un moment dat avea şanse la campionat anul trecut, dar lipsa de experienţă a făcut ca jucătorii tineri să nu reziste psihologic. Este o echipă ce trebuie luată serios în seamă. Gică Hagi merită felicitări pentru proiectul dus până în acest moment, este o bornă importantă a Ligii 1. Sper să aibă energia necesară pentru a duce proiectul mai departe. Partida este foarte importantă pentru noi, suntem rivali în acelaşi obiectiv. M-aş bucura să câştigăm. Avem un ascendent moral, dar asta nu garantează mare lucru. Trebuie să muncim mult pentru a câştiga”, a declarat actualul şef al pandurilor, Narcis Răducan.

    sport-03-23

    Greu meci

    Şi Petre Grigoraş are o impresie bună despre echipa lui Gică Hagi, o echipă de valoare. „A trecut meciul, am analizat greşelile şi sper să nu le mai facem cu Viitorul. O echipă mult mai valoroasă decât Iaşiul, o echipă care pasează bine, care pune presiune, dezvoltă un joc combinativ frumos. Au jucători de viteză, jucători care cochetează cu loturile naţionale, nu sunt copii de altă dată, nu mai sunt o echipă de puşti. Au şi jucători tineri, Benzar, Ţîru, Răzvan Marin, dar sunt şi jucători care gen Chiţu şi Iancu ce au experienţă mare. Va fi un meci dificil. Trebuie să fim concentraţi la maxim, este o echipă periculoasă, o echipă grea. Va fi un meci dificil pentru noi. Sper să fiu inspirat în alegerea primilor 11, să fim concentraţi la maxim. Am încredere că acest duş rece, au păţit şi alte echipe trebuie să-l acceptăm. Jocul cu Viitorul este important, trebuie să uităm meciul de la Iaşi”, a mai declarat şi Petre Grigoraş.

    Niciun semn de la Filip

    Unul din jucătorii pe care Grig se baza, Filip Mrzljak nu mai este la echipă. Fotbalistul a fugit, iar Răducan îl ameninţă că-l suspendă. „Îl aşteptăm, sunt în contact cu agentul lui. Acesta a înţeles că la fotbal nu poţi pleca pur şi simplu fără să ai regulamentele alături. În perioada următoare se va concluziona. Se va negocia o plecare de la iarnă, sau dacă jucătorul se va încăpăţâna să continue cu această atitudine rebelă vom face procedurile legale în acest caz. Nu aş vrea, de asta am acordat un timp mai mare de gândire pentru că este un jucător pe care îl apreciem mult. Trăiesc cu senzaţia că a fost foarte influenţat decât să fie decizia lui. Nu cred că el ştie care sunt regulamentele, nu şi-ar fi luat bagajele să plece dacă nu avea o garanţie. Am înţeles că a fost contactat de echipe din România, dar din fericire pentru noi nu suntem în situaţia ca Filip să plece şi să joace la o altă echipă. Sper să ajungă la sentimente te mai bune. Nu am vorbit cu el, am vorbit cu agentul lui în care are mare încredere. Va exista o rezolvare în perioada următoare”, a mai declarat Narcis Răducan.

    Articolul precedent
    Articolul următor
    Te-ar mai putea interesa

    LĂSAȚI UN MESAJ

    Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
    Introduceți aici numele dvs.

    Ultima oră!

    Comentarii recente

    error: Content is protected !!
    %d blogeri au apreciat: